Annonce
Vejle

Én på opleveren: SjoveBørn tager på sommerkoloni

SjoveBørn fra Vejle har sendt 29 børn på sommerlejr i Søndervig. Her spiller Aisha, Alma, Clara og Liva dart. Privatfoto

Vejle: Vejle-foreningen SjoveBørn er i år taget på sommerkoloni i Søndervig i fire dage.

- Selv om vejret ikke er det bedste, nyder de 29 børn kolonien, hvor leg og fantasi er i højsædet, siger formanden for foreningen, Jan Bilet Petersen.

SjoveBørns koloni er altid åben for alle børn, og i år er cirka halvdelen af børnene ikke med i SjoveBørn til daglig, men det er intet problem, for ikke lang tid efter ankomsten til hytten leger børnene sammen på kryds og trævls af aldre og køn.

Hytten Holmsborg ved Søndervig er med masser af udendørs areal et godt sted for børnene at boltre sig.

Blandt nogen af de aktiviteter, som børnene i år har været i gang med, er UV-armbånd, der viser, om de skal have solcreme på. Andre punkter er gåtur til stranden, bueskydning, produktion af mad over bål, disko og natløb.

Når kolonien slutter torsdag, tager børnene omkring en fiskesø på hjemvejen, så måske kan nogle af børnene overraske deres forældre med en frisk fisk til aftensmaden.

Annonce
Når 29 børn er på sommerlejr, skal der meget mad til. Mandag blev der spist 20 kilo svensk pølseret og otte lange flutes. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce