Annonce
Læserbrev

En turist-uvenlig p-afgift: Forståeligt at familien er målløs og klager sin nød

Opråb til ejerne af Apcoa Parking: Kom nu med blot noget sagligt, venligt og specielt til turister, der ikke har forsøgt at snyde, men handlede i såkaldt god tro. Send en buket blomster til familien og sig: "Velkommen til Vejle en anden gang - her på Reinholdts Plads skilter vi med synlighed og uden skjulte apps med videre."
Annonce

Læserbrev: Hvorfor fare i "blækhuset" over, at der atter er læsestof om sligt (p-afgifter, red.)? Meget uinteressant og meget andet at bruge tastaturet på.

Men når VAF bruger forside-overskrift og en hel side 2 på den seneste uhyrlighed, som en polsk familie på ferie i Danmark har oplevet, ja, så burde der vel også træde mere kraftige repressalier og ændringer af skiltningen og opkrævningsformen af p-billetbetalingen.

Det burde ikke kunne give anledning til misforståelser.

I god tro har man betalt for fem timers parkering og overholdt tidsrammen - og alligevel får man en P-afgift på famøse 795 kr., hvilket vel svarer til ca. 3000 danske kroners købekraft i hjemlandet Polen.

Forståeligt at familien er målløs og klager sin nød.

Disse automater med fast betalt time-/minutforbrug burde bandlyses og erstattes af automater, hvor man reelt betaler for det faktiske forbrug fra check-in til check-out. Selvfølgelig i respekt for en fastsat maksimumstid (begrænsning).

Opråb til ejerne af Apcoa Parking:

Kom nu med blot noget sagligt, venligt og specielt til turister, der ikke har forsøgt at snyde, men handlede i såkaldt god tro.

Send en buket blomster til familien og sig:

"Velkommen til Vejle en anden gang - her på Reinholdts Plads skilter vi med synlighed og uden skjulte apps med videre."

Hvis ikke man er i stand til det, så må p-afgiften, hvis den fastholdes, i det mindste reduceres med det indbetalte beløb for de fem timers betaling.

Nå nej, det kan man jo ikke, for så anerkender man vel, at der er betalt for ydelsen (parkeringen).

"Forståeligt at familien er målløs og klager sin nød, " skriver Carsten K. Andersen. - Billedet er fra en tidligere parkeringstvist. Arkivfoto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Fynsk familie er blevet milliardærer på olie: - Det ville være bedre, hvis vi kunne undvære det

Annonce