Annonce
Trekantområdet

Kom gratis i vandet: Svømmebad åbner før forventet

Kongeåbadet genåbner før forventet. Pressefoto
KongeåBadet åbner igen i torsdag på normalvis kl. 11. Nu hvor vamdrupborgerne har skullet undvære de varme bassiner i et par døgn, bliver det gratis at besøge KongeåBadet torsdag.
Annonce

Vamdrup: -Vi har nu testet for mus i to døgn og er helt sikre på, at vi har fået bugt med problemet, siger Otto Skak.

KongeåBadet åbner således igen i torsdag på normalvis kl. 11. Idet vamdrupborgerne nu har skullet undvære de varme bassiner i et par døgn, bliver det gratis at besøge KongeåBadet i dag.

- Vi havde først forventet en genåbning i morgen fredag, men da vi er glade for, at alt er endt lykkeligt, har vi valgt at give borgerne en lille "sommer-gave", inden hedebølgen slår igennem, siger Otto Skak.

I de forgangne par dage er alle gennemføringer mellem etagerne blevet efterset og skummet, samt bassinvandet har fået en chock-klorering, hvilket betyder, at man nu er sikker på, at vandet har den helt rigtige kvalitet, selvom en mus skulle have tisset i vandet.

Annonce

Ros for håndtering

KongeåBadet får ros af Kolding Kommune, som har tilsynet med badet, omkring håndteringen af situationen, samt beslutningen om at lukke øjeblikkeligt efter konstateringen af skadedyr i svømmehallen tirsdag.

KongeåBadet håber, at mange vil benytte sig af gratis entrég torsdag, men man oplyser samtidig at corona-restriktionerne omkring antal i lokaler og bassiner naturligvis stadig vil blive overholdt til punkt og prikke. Der kan således i dag, måske være en smule ventetid foran badet, idet omklædningen kan tage lidt tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona: Politikere holder vejret for at plejehjem og ansatte går fri - plejepersonale skal testes hver 14. dag

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

Susanne har droppet Sundplejen og valgt kommunal hjælp: - Jeg havde dårligt nok lyst til at smile

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce