Annonce
Trekantområdet

Endelig på tur igen: Mundbind kom i brug på ældretur

Der var udleveret mundbind til medlemmerne, som var med på turen.
Annonce

Koldign: Mundbindene var i brug, da 50 medlemmer af Floraklubben forleden tog ud i naturen for at besøge Kvie Sø. Det var den første tur i lang tid.

Efter at have været isoleret igennem længere tid på grund af corona smittefaren, blev der med turen sat fokus endelig igen at give medlemmerne en eftermiddag med mulighed for en fælles naturoplevelse.

- Med turen håber klubben at kunne være med til at stimulere livsglæden, styrke den mentale sundhed, give masser af frisk luft og styrke fællesskabet og det sociale liv i klubben, fortæller Jonas Christensen fra Floraklubben i en pressemeddelelse.

En tur til den smukke natur ved Kvie Sø ved Ansager skabte rammerne for udflugten, som blev gennemført med støtte fra Nordea Fonden.

På grund af smittefaren har Floraklubben være lukket i tre måneder, men har nu atter i begrænset omfang, og med fokus på den fortsatte smittefare, genoptaget aktiviteterne. Turen til Kvie Sø var den første tur efter den langsomme genåbning.

Det var Floraklubben, der selv havde sørget for mundbind til alle deltagerne.

Turen gik til Kvie Sø, som ligger lige nord for byen Ansager. Det er en cirkelformet fredet sø på ca. 30 ha. Den har hverken tilløb eller afløb og er ved en dæmning i sydvest afskåret fra et moseområde. Pressefoto
Annonce
Annonce
Fredericia

Spørgelystne fredericianere havde masser af input til byudvikling: Forslag om legeplads, byhaver, showrooms til webbutikker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Onsdagens corona-tal: Ni personer er konstateret smittet siden tirsdag

Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Corona: Smittetal er stabilt på gymnasium - ét nyt tilfælde

Annonce