Annonce
Fredericia

Endelig får fynboerne charterrejse-ønsket opfyldt: Rejs til Mallorca fra Odense Lufthavn

Mallorca blev i første omgang kendt som et rejsemål, man tog til for at ligge ved stranden. Siden kom en periode, hvor nogle rynkede på næsen af dem, der valgte Mallorca og grisefesterne. I dag regnes det som et eksklusivt feriested, og mange kendte og velhavende har feriebolig på øen. Foto: Colourbox
Charterbureauet Spies fordobler kapaciteten ud af Odense Lufthavn og erstatter Varna i Bulgarien med alletiders mest populære chartermål, Mallorca. Fynske kunder har haft øen som deres højeste ønske med afrejse fra Fyn. Rejserne kan bestilles fra i dag.

Fra sommeren 2020 kan fynboerne flyve fra Odense Lufthavn med Spies til alletiders mest populære chartermål, Mallorca. Det betyder samtidig en fordobling af selskabets kapacitet ud af den fynske lufthavn.

Spies har siden 2013 fløjet til Varna i Bulgarien fra Odense i den absolutte højsæson og med et fly fra selskabet BRA med plads til 105 passagerer. Disse flyvninger gennemføres også i år med første afgang 30. juni. Men næste år stiller rejsearrangøren med et fly fra Thomas Cook Airlines, der har samme ejer som Spies. Der er tale om en Airbus A321 med 212 sæder. Flyvningerne til Mallorca erstatter dem til Bulgarien.

Carlos Cebrian, produktchef i Spies, er slet ikke nervøs for, om rejserne til den spanske ferieø kan sælges:

- Mallorca er det mest komplette rejsemål, vi har, og vore fynske kunder har både i spørgeskemaer og på rejsemessen i Odense givet udtryk for, at de meget gerne ville kunne flyve til Mallorca fra Odense Lufthavn.

- Det er især børnefamilierne, vi går efter, fordi vi gennemfører flyvningerne i skolernes sommerferie med første afgang 30. juni og herefter hver tirsdag frem til 4. august.

Carlos Cebrian tilføjer, at netop Mallorca er et helt specielt rejsemål for Spies, idet det var hertil, grundlæggeren af selskabet, Simon Spies, sendte sine første gæster til. De ankom med skib fra Barcelona.

Intet andet charterrejsemål har gennem tiderne været så populært som Mallorca, og det skyldes ifølge produktchef Carlos Cebrian, Spies, ikke mindst, at øen har noget at tilbyde alle typer rejsende. Foto: Colourbox

200 hoteller på øen

På Mallorca indlogerer selskabet sine gæster på over 200 hoteller fordelt på 21 forskellige lokaliteter rundt på øen.

Næste års sommerrejser fra Odense sættes allerede til salg torsdag den 20. juni. I første omgang kan man dog ikke booke værelse på samtlige hoteller, men "kun" på dem, Spies selv ejer eller har langtidskontrakt med. Priserne ligger ifølge produktchefen på niveau med dem, man vil se, hvis man søger på Mallorca-afgange fra Billund og København. I første omgang vil det være de dyrere hoteller, der kan reserveres, men om et par måneder kommer de billigere også med - fra cirka 4000 kroner for flyrejse og hotel.

Blandt de hoteller, der udbydes med det samme, er firestjernede Sunprime Palma Beach, som med afrejse 28. juli næste år koster 4695 kroner pr. person. Det er også muligt blot at købe flybillet og selv finde overnatning. Den koster 3995 kroner.

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

Annonce