Annonce
Fredericia HK

Endnu en hæsblæsende kamp venter på FHK

Martin Bisgaard skal gerne score mange mål for FHK, når TTH Holstebro gæster Fredericia. For FHK's kontramaskine skal være velsmurt, hvis kampen mod storfavoritten skal ende i sejr. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Fredericia HK spillede en dybt underholdende og hæsblæsende kamp mod GOG for knap en uge siden. Tirsdagens opgør mod TTH Holstebro bliver givet lige så vildt, mener FHK's cheftræner.
Annonce

Fredericia: Der venter formentlig en ny, hæsblæsende affære, når Fredericia HK tirsdag aften tager imod TTH Holstebro på hjemmebane. For en lille uge siden tabte FHK med hele 39-36 til GOG i Gudme, og den kamp efterlod både spillere, trænere og tilskuere lettere omtumlede.

Men opgøret mod TTH Holstebro bliver ikke mildere for nerverne. Det påpeger FHK-cheftræner Jesper Houmark.

- Vi er det hold i ligaen, der løber mest kontra. Og TTH er nok det hold i ligaen, der løber næstflest. Jeg tænker, at vi igen får en kamp med mange mål, siger Jesper Houmark.

FHK vil gerne afvikle sine angreb hurtigt, og det gør, at klubbens kampe som hovedregel bliver underholdende. Dette koblet med et TTH Holstebro-hold, som er ekspert til at slå til på kontraangrebene, er en farlig cocktail. For FHK kommer til at smide bolden væk, og heri ligger en risiko for at få lette mål imod sig.

- Vi skal være lige så gode til at løbe hjem, som vi er til at løbe frem. Det bliver det helt store fokus for os, siger Jesper Houmark.

Han mener, at tirsdagens gæster har det bedste målmandspar i ligaen. Simon Gade og Sebastian Frandsen kan tage fra mellem stængerne, men i fredags blev de mere eller mindre skudt i sænk af Mors-Thy, og TTH tabte overraskende med 34-26, mens de to skudstoppere kun stod med en redningsprocent på 22 hver.

- Men det hører til sjældenhederne. Vi så dog i fredags, at det er muligt at ramme dem, hvis man står godt i forsvaret og udnytter sine chancer. De er kæmpe favoritter, men hvis vi rammer dagen, kan vi godt vinde over dem, siger Jesper Houmark.

De er kæmpe favoritter, men hvis vi rammer dagen, kan vi godt vinde over dem.

Jesper Houmark, cheftræner for FHK.

Annonce

Udfordreren til Aalborg

TTH Holstebro er på andenpladsen i ligaen med 17 point for 13 kampe, mens FHK er nummer 11 med 10 point for samme antal kampe. Et kig i tabellen afslører altså, at det er et af ligaens bedste mandskaber, der tirsdag aften kommer til Fredericia.

- De har et rigtig godt hold på alle pladser. Og jeg vil kalde TTH for udfordreren til Aalborg i denne sæson, siger Jesper Houmark med tryk på de to sidste bogstaver i "udfordreren".

- De to er ligaens bedste hold, og for os er det en smule ærgerligt, at vi skal møde TTH, efter at de har tabt til Mors-Thy. Det bliver kampen ikke lettere af, siger Jesper Houmark.

TTH Holstebro kommer til Fredericia for at revanchere nederlaget i Thy, og FHK's defensiv har set noget hullet ud på det seneste. FHK lukkede 75 mål ind i kampene mod Skanderborg og Sønderjyske. I Lemvig stod forsvaret godt og holdt hjemmeholdet til 25 scoringer, men i Gudme blev der indkasseret hele 39 mål.

- Jeg er ikke bekymret, for kigger man på kampen i Gudme, er det de individuelle fejl, der koster os. Det er fordi, vi har enkelte spillere, der løber ud af position i forsvaret. Det er noget, man kan justere. Sådan noget koster bare i ligaen, siger Jesper Houmark.

Kampen mellem FHK og Mors-Thy spilles tirsdag aften klokken 19.00 i thansen Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Iltsvind og fiskedød i Lillebælt

Annonce