Annonce
Middelfart

Endnu en ny chef til kommunen: Ansætter erfaren herre fra Holstebro

Klavs Eg er ny leder af dagplejen i Middelfart Kommune. PR-foto
Klavs Eg kommer med 10 års erfaring som dagplejeleder.

Nordvestfyn: Dagplejen i Middelfart Kommune har fået ny leder 1. april.

Manden, der er tiltrådt i jobbet, hedder Klavs Eg. Han er 59 år gammel og kommer fra en lignende stilling som leder af dagplejen i Holstebro Kommune.

Den har han været i de sidste 10 år, ligesom han i de seneste tre år samtidig har været leder af sundhedsplejen i Holstebro. Han har desuden ledelseserfaring fra en daginstitution og en fritidshjem i Holstebro.

Klavs Eg er i februar flyttet til Horsens med sin hustru, Lisbeth, som er dagtilbudsleder i Horsens Kommune. Han ser frem til samarbejdet med dagplejerne og medarbejderne i administrationen på Nytorv.

Annonce

Fokus på kerneopgaven

- Det bliver en spændende opgave at se ind i dagplejeorganisationen og dens kultur. Jeg er meget optaget af kvalitet i dagtilbud, og hvordan vi, via samarbejde og konstruktive initiativer, kan skabe det bedst mulige tilbud til børn og forældre. Mit fokus vil naturligt være på kerneopgaven, hvor vi skal understøtte udviklende læringsmiljøer, som tilgodeser det enkelte barns udviklingspotentiale, siger Klavs Eg i en pressemeddelelse, hvor han desuden tilføjer:

- Efter næsten 25 år i Holstebro Kommune ser jeg naturligvis nysgerrigt frem til at gå på opdagelse i Middelfart Kommune, som jeg kun har hørt omtalt i positive vendinger. Jeg står nu med en meget positiv oplevelse af Middelfart Kommune som arbejdsplads, hvorfor jeg ser frem til samarbejdsrelationen med mine ledere, kolleger og medarbejdere.

Chef for dagtilbud og skoler i Middelfart Kommune Grete Berggren ser ligeledes frem til samarbejdet med Klavs Eg, lyder det i pressemeddelelsen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at byde Klavs velkommen som leder af dagplejen den 1. april. Klavs er en erfaren leder, også af dagplejen, så vi ser alle frem til at få Klavs ombord, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommunal chef forsøgte to gange at gå videre med affære-rygter - Bjerregaard sagde nej

Debat

Klumme: Vi bør aldrig blive helt voksne

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Alarm 112

Spøgelsesbilist passerede 15-20 andre bilister uden at ane uråd: Nu er han varetægtsfængslet

Fredericia For abonnenter

Borgmestersag betød farvel til 'den perfekte embedsmand': - Jeg tager afskedigelsen til efterretning

Annonce