Annonce
Sport

Endnu en profil forlænger med FC

Andreas Oggesen skal også i næste sæson spille for FC Fredericia. Han har skrevet under på en ny kontrakt. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

FC Fredericia er i gang med at forlænge med sine vigtigste spillere, og torsdag formiddag skrev endnu en under på en ny aftale.

Fredericia: Andreas Oggesen skal spille i FC Fredericia i hvert fald en sæson mere.

Torsdag formiddag skrev han under på en ny aftale, som løber til sommeren 2019.

- Andreas har været en særdeles vigtig spiller for os i de to sæsoner, han har spillet her. Vi ville gerne have givet ham en to-årig forlængelse, men han ville gerne se tiden an et år mere, og det accepterede vi selvfølgelig, siger direktør Stig Pedersen.

Andreas Oggesen synes skabt til en træner som Jonas Dal, der gerne vil flytte bolden hurtigt frem ad banen. Midtbanespilleren har et enormt løbepensum, og han ønsker både at deltage i defensiven og det fremadrettede spil. Han søger hele tiden de dybe løb, og et stilskift til en mere direkte spillestil vil formentlig bekomme ham vel.

Onsdag forlængede klubben med Mads Eriksen, og med papiret på Andreas Oggesen står FC nu stort med alle sine nøglespillere klar til næste sæson. Kun Oliver Fredsted mangler at skrive en ny kontrakt, men Stig Pedersen ønsker ikke at berette, om man er ved at forhandle med ham.

- Vi kigger stadig på forlængelser. Men det afhænger af, hvad vi kan leje og hvilke spillere, der i øvrigt er ledige på markedet, siger Stig Pedersen.

Har I allerede nu et overblik over, hvilke spillere I kan få fra FC Midtjylland?

- Det ønsker jeg ikke at sige noget om lige nu. Vi er i en løbende proces med FC Midtjylland, og vi har en tæt kontakt. Vi må se, hvad det munder ud i, siger Stig Pedersen.

Der er ro på

Andreas Oggesen spillede 11 kampe og 754 minutter for FC Fredericia i foråret i 1. division. Men det var særligt i pokalturneringen, at han gjorde sig positivt bemærket. Især i 3-1-sejren over AaB spillede han en fremragende kamp og gjorde ondt på superligaklubben med sine konstante løb ned bag bagkæden.

- Jeg synes, klubben har været inde i en god og positiv udvikling i den seneste sæson, og jeg vil gerne være med til at fortsætte den gode udvikling i næste sæson, så vi kan spille med helt i toppen af 1. division, siger Oggesen.

FC Fredericia er i rettidig omhu med sine forlængelser, og der er stadig masser af tid til at finde de fem-seks mand, der skal gøre truppen komplet.

- Vi har ro på. Det skal nok lykkes os at få sat en trup sammen, og måske lader vi et par pladser stå åbne et stykke efter, vi er begyndt at træne, siger Stig Pedersen.

Andreas Oggesen skiftede til FC Fredericia fra Sønderjyske på en fri transfer i juli 2016.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce