Annonce
Middelfart

Endnu et borgermøde i Strib: Bevarende lokalplan for den gamle bydel skal drøftes

100 personer deltog i minifolkemøde på havnen og debatterede visioner for havneområdet og fællesskabet i Strib i sommer. Privatfoto
Annonce

Strib: Stribonitterne inviteres tirsdag til endnu et borgermøde - denne gang om en bevarende lokalplan for den gamle del af Strib.

I Strib ligger der mange gamle bygninger og gader, som er attraktive og efterspurgte hos boligkøbere. Men det har i en årrække skabt bekymring hos en gruppe beboere, at flere af disse bygninger og gadeforløb er ændret, revet ned eller ombygget i den gamle del af Strib.

På den baggrund har beboerne henvendt sig til Middelfart Kommune med ønsket om, at der udarbejdes en bevarende lokalplan for området - herunder "Allékvarteret". En lokalplan, der sikrer bevarelse og styret udvikling af det kulturhistoriske, værdifulde udtryk.

Borgmester Johannes Lundsfryd (S) finder ifølge forslaget fra borgerne fornuftigt, og der igangsættes derfor indledningsvis en afklaring af både afgrænsning af området, og hvilke bevaringsinteresser som skal tilgodeses.

- Det skal ske i dialog med beboerne i Strib og lokaludvalget. Derfor indkaldes der til borgermøde, hvor vi skal blive klogere på, hvor stor opbakningen er til en bevarende lokalplan, samt hvilke områder den skal gælde, og hvor meget den skal gå i detaljen, siger han.

Borgermødet finder sted klokken 17-20 i Hal 2 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Der er tilmeldingsfrist mandag via linket https://bit.ly/2R7hBHa. Man kan også følge mødet live på kommunens facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Annonce