Annonce
Fredericia

Endnu et rykind i sundhedshuset: Erfaren læge flytter sin praksis

Praktiserende læge Kirsten Hald rykker i sundhedshuset senest 1. november 2018. Her et foto fra dengang, da hun repræsenterede Socialdemokratiet i Fredericia Byråd, hvor hun deltog i en rundspørge om Fredericia C. Arkivfoto

Privatpraktiserende læge Kirsten Hald flytter næste år sin praksis til sundhedshuset.

Fredericia: Fredericia Kommune har indgået en lejeaftale med privatpraktiserende læge Kirsten Hald. Hun har i dag har lægepraksis i et af de gamle huse i Prinsessegade, nr. 22. Planen er at flytte klinikken ind på 6. etage i Fredericia Sundhedshus i november i 2018.

- For det tværfaglige miljø i sundhedshuset er det et meget stor plus, at endnu en læge flytter ind i sundhedshuset. Kirsten har med hendes mange års erfaring en masse at byde ind med i forhold til samarbejdet med de andre faggrupper, som f.eks. fysioterapeuter, apoteker og andre, der bliver en del af sundhedshuset. Den nye placering og det tværfaglige samarbejde vil desuden skabe gode betingelser for Kirstens patienter og for brugerne af sundhedshuset i det hele taget, udtaler Susanne Eilersen, formand for sundhedsudvalget, i en pressemeddelelse.

Kirsten Hald ser frem til at komme op i et sundhedshus, hvor der er mere plads, tværfagligt samarbejde og en bedre tilgængelighed for patienterne.

- Vi synes, at sundhedshuset er godt for kommunen, og med et nyt indgangsparti bliver det imponerende, siger privatpraktiserende læge Kirsten Hald.

Nu skal indgangspartiet og forhallen sættes i stand, så patienterne får gode adgangsforhold til den nye klinik. Håbet er at kunne rykke ind senest 1. november 2018.

Kirsten Hald har drevet sin praksis i Prinsessegade siden 1991.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Mens værtshuset har været lukket ned: Kahytten har opgraderet på madfronten

Annonce