Annonce
Vejle

Nu er der sat dato på åbning af BR-butik i Vejle

Lyset har været slukket i det to etager store lejemål i Bryggen, siden Toys'R'Us havde sidste åbningsdag 10. januar. Men torsdag 4. april får kunderne atter adgang til legetøjet, når butikken er forvandlet til en BR, der tidligere havde til huse i shoppingcentret. Foto: Torben Juhler
Salling Group, der har overtaget BR-kæden efter konkursramte Top-Toy, åbner legetøjsbutik i Bryggen torsdag 4. april.
Annonce

Vejle: Salling Group har nu sat dato på, hvornår de vejlensiske børn igen kan kramme Fætter BR i byen.

Torsdag 4. april genåbner BR i Bryggen, hvor Toys'R'Us' store lejemål i to etager længe har stået tomt og ubenyttet hen, mens det har ventet på BR.

Nu bliver der igen sat masser af legetøj på plads på hylderne.

- Vi glæder os til at byde velkommen i byens nye legetøjsbutik. Vi har arbejdet hårdt for at få ansat det helt rigtige team til at tage imod de forventningsfulde børn og deres familier, og derfor håber vi også, at børn fra Vejle og deres familier vil være med til butiksåbningen, fortæller Charlotte From i en pressemeddelelse.

Hun er kædechef i BR, og som omtalt tidligere bor hun selv i Vejle. Hun har derfor en ekstra grund til at glæde sig over, at Vejle er med på BR-landkortet sammen med 25 andre danske byer.

Vi har arbejdet hårdt for at få ansat det helt rigtige team til at tage imod de forventningsfulde børn og deres familier.

Charlotte From, chef for BR-kæden

Annonce

Åbner første butik mandag

Udmeldingen om Vejle-åbningen kom på samme dag, som Salling Group åbnede den første BR-butik efter Top-Toys konkurs. Det skete på Vimmelskaftet 45 i København. To andre københavnske BR-butikker følger lige efter, mens Aarhus og Aalborg følger torsdag og fredag i denne uge.

En del af de nye butikker vil ligne de velkendte BR-butikker, men der kommer også mere vægt på at skabe universer, hvor legetøjet kan afprøves af små og store legebørn i butikken.

Annonce

Fart på indretning

Butikschef Torben Wiuf Meier bliver daglig leder i den nye og 1200 kvadratmeter store BR-butik i Vejle, og han synes, det er fantastisk, at der kommer en BR-butik i byen.

- Når vi har arbejdet så intenst med at få alting klar til åbningen, bliver det ekstra spændende at få lov at vise butikken frem for kunderne. Der har været fart på både med indretningen og med at få sat holdet, som skal arbejde i butikken. Men jeg kan godt garantere, at vi bliver klar til åbningen, siger Torben Wiuf Meier.

BR har tidligere haft til huse i Bryggen, hvor Top-Toy ændrede lejemålet til en Toys'R'Us, indtil butikken lukkede 10. januar i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

FC Fredericia

Et vingeskudt FC Fredericia-mandskab tager til Køge - men den nye angriber er klar

Annonce