Annonce
Erhverv

Erfaren erhvervsmand køber sig ind i løbeunivers: Makkerpar skal gøre forretningen international

- For mig er det helt oplagt at tage Flemming med ind i virksomheden. Han har stor erfaring med at bygge en virksomhed op fra bunden, siger Kristina Schou Madsen, der står bag KriXrun. Hun har brugt Flemming Paasch som mentor i en årrække allerede. Foto: KriXrun
Flemming Paasch har købt en bid af iværksætterfirmaet KriXrun, og han vil nu hjælpe ekstremløberen Kristina Schou Madsen med at gøre hendes løbevirksomhed både større og mere international.

Kolding: Ekstremløberen Kristina Schou Madsen har fået succes med blandt andet at skabe motionsløb og virtuelle løb. Derudover tilbyder hun også træningsvejledning, holder erhvervsforedrag om motivation og målsætning og er indehaver af diverse webshops.

Nu har hun solgt en del af sin virksomhed KriXrun til den erfarne erhvervsmand Flemming Paasch, der skal hjælpe hende med at gøre løbevirksomheden både større og mere international, skriver makkerparret i en pressemeddelelse.

Hun er professionel ekstremløber og har verdensrekorden i World Marathon Challenge, hvor løberne gennemfører syv maratonløb på syv forskellige kontinenter på syv dage efter hinanden.


For mig er det helt oplagt at tage Flemming med ind i virksomheden. Han har stor erfaring med at bygge en virksomhed op fra bunden

Kristina Schou Madsen


Han har skabt en international virksomhed, der sælger convenienceprodukter til kunder som Starbucks, Tchibo og McDonald’s, og nu skal han hjælpe KriXrun op på næste niveau, efter han har købt 15 procent af virksomheden, der har specialiseret sig i at få endnu flere ud at løbe. I øjeblikket sker det særligt igennem de virtuelle løb, hvor KriXrun sørger for medaljer og startnumre, men folk løber hver for sig eller i mindre grupper.

Kristina Schou Madsen blev i januar kåret som Årets Koldingborger 2020 af Business Kolding og Kolding Kommune. Hæderen blev givet til erhvervskvinden, fordi hun med løbevirksomheden sætter Kolding på landkortet både nationalt og internationalt. Arkivfoto: Søren Gylling

- For mig er det helt oplagt at tage Flemming med ind i virksomheden. Han har stor erfaring med at bygge en virksomhed op fra bunden, arbejder ud fra nogle gode og spændende værdier og kender balancegangen mellem at ekspandere og samtidig passe på forretningen. Sammen kan vi sætte KriXrun i et ekstra gear og sørge for, at det at løbe og være aktiv bliver en del af endnu flere menneskers hverdag, udtaler Kristina Schou Madsen, der har brugt Flemming Paasch som mentor i en årrække allerede.

Annonce

Respekt for passionen

KriXrun arbejder med løb, løbetræning og personlig træning på mange måder og har i flere år også arrangeret motionsløb i både Kolding og resten af Trekantområdet. Men det er de virtuelle løb, der har taget fart det seneste år, ikke mindst ansporet af corona-epidemien, hvor folk ikke har kunnet mødes.

I stedet modtager de en motionsløbepakke i postkassen med medalje, startnummer og diplom, og det har givet mulighed for nye løbefælleskaber i for eksempel familier eller på arbejdspladser.

Og det er især den løbetrend, Flemming Paasch nu køber sig ind i. Han solgte i 2019 størstedelen af Easyfood til fødevarekoncernen Orkla, men havde egentlig ikke planer om at blive investor. Det bliver han nu, fordi han har stor respekt for Kristina Schou Madsens passion for og viden om løb og sundhed, men også hendes åbenlyse talent for at se forretningsmuligheder, forklarer han i pressemeddelelsen.

Det er især løbetrenden, som Flemming Paasch nu køber sig ind i. Han solgte i 2019 størstedelen af Easyfood til fødevarekoncernen Orkla. Arkivfoto: Søren Gylling

- Hos Easyfood har vi altid været optaget af at gøre noget for verden omkring os, både lokalt, nationalt og internationalt. Kristina har samme fokus i forhold til løb og sundhed, og det værdifællesskab vil jeg gerne støtte op om. Derfor engagerer jeg mig ind i dette for at hjælpe KriXrun via de erfaringer, jeg har fået fra at bygge Easyfood op fra bunden, forklarer Flemming Paasch, der stadig er administrerende direktør for Easyfood og ikke bliver involveret i den daglige drift af KriXrun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce