Annonce
Erhverv

Erhvervsdirektøren får allerede mange henvendelser om Google - og ser gode lokale muligheder

Byggeriet på Googles grund i Taulov er i gang. Nu er Google klar til at fortælle, hvor stort det bliver, og hvad der skal ske. Det glæder erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, som allerede har fået flere forespørgsler fra virksomheder. Foto: Peter Leth-Larsen

Hemmelighedskræmmeriet er ovre. Nu kan arbejdet gå i gang, siger erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Taulov: Nu står det klart. Google bygger på sin grund i Taulov, og det glæder erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer.

- Endelig er det blevet officielt, og nu kan vi komme i gang med at arbejde, siger Kristian Bendix Drejer.

Han ser frem til at kunne servicere henvendelser fra virksomheder, der gerne vil byde ind på at deltage i Googles byggeri, og fortæller, der allerede har været flere forespørgsler.

- Nu kommer der en masse praktiske ting. Vi skal hjælpe til med, hvor folk kan bo og spise, når de kommer her for at arbejde, og svare på forespørgsler fra underleverandører. Vi får allerede nu mange henvendelser, og dem har vi måtte trække lidt indtil i dag, forklarer erhvervsdirektøren.

Han forventer, der vil være gode muligheder for lokale virksomheder i forhold til at byde ind med arbejdskraft og servicering i forbindelse med byggeriet.

Annonce

Vi ligger i smørhullet

Kristian Bendix Drejer peger på, at Fredericia ligger centralt i forhold til Googles ønsker for en placering, og ligesom det er attraktivt for Google, vil det også kunne være attraktivt for andre virksomheder.

- Vi ligger i smørhullet i forhold til det nye supernet, der bliver lagt fra USA til Europa. For Google var energiforsyningen vigtig, ligesom den grønne energi. Man har også kigget på samfundet, hvor Danmark har sikre energiforhold og sikre politiske forhold, siger erhvervsdirektøren.

Google har holdt sine planer om byggeriet hemmeligt længe, ligesom Google også i flere år holdt det hemmeligt, at man var i færd med at købe en grund i Fredericia. At det overhovedet kunne holdes hemmeligt så længe med flere aktører involveret, er en cadeau til kommunen, mener Kristian Bendix Drejer.

- Det her har vist, at Fredericia formår at være professionel - at man har kunne tie stille så længe. Det er der blevet lagt mærke til rundt omkring. Det har givet et godt image og brand, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce