Annonce
Erhverv

Erhvervslivet samles og uddeler pris: Hvem synes du skal modtage Erhvervsprisen 2019?

Process Engineering, Fredericia Shipping, Ti Trin Ned og Kentaur har tidligere vundet Business Fredericias erhvervspris. Men hvem synes du har fortjent den i år? Arkivfotos: Benny F. Nielsen, Michael Svenningsen og Peter Leth-Larsen
Annonce

Fredericia: Tirsdag eftermiddag samles Fredericia Kommunes erhvervsliv til nytårskur på Fredericia Teater.

Erhvervsfolk, politikere og ansatte i organisationer og kommunen mødes for at netværke og høre seneste nyt om udviklingen i erhvervslivet klokken 16-19. Business Fredericia forventer omkring 700 deltagere.

På talerstolen er borgmester Jacob Bjerregaard (S) og formand for Business Fredericia Bent Jensen, som begge vil gøre status på 2019.

Et af højdepunkterne til nytårskuren er uddelingen af Erhvervsprisen 2019. Prisen er blevet uddelt årligt, siden oprettelsen af paraplyorganisationen Business Fredericia i 2015. De tilknyttede foreninger er Fredericia Shopping, Taulov Transport Center, Fredericia Håndværkerforening og Fredericia Erhvervsforening.

Konsulentvirksomheden Process Engineering var den første til at modtage Erhvervsprisen. Fredericia Shipping modtog Erhvervsprisen 2016, mens Ti Trin Ned fik for 2017, mens producenten af arbejdstøj, Kentaur, fik den sidste år. Business Fredericia har de seneste måneder taget imod indstillinger, og bestyrelsen vælger en værdig modtager.

Men hvis det nu var op til dig - hvilken lokal virksomhed har så fortjent Erhvervsprisen 2019?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona-tal torsdag: 16 nye bekræftede tilfælde

Annonce