Annonce
Trekantområdet

Erhvervslivets nytårskur bliver corona-sikker og virtuel

Ved tidligere års nytårskur for Vejles erhvervsliv har arrangementet budt på muligheder for networking. Det bliver anderledes den 7. januar, hvor deltagerne skal samles om deres egen skærme på kontoret eller i hjemmet.  Arkivfoto: Mette Mørk
Nytårskuren afholdes 7. januar og foregår som et virtuelt arrangement med live-streaming fra Vejle Musikteater.

Vejle: Corona-situationen tvinger Vejle Kommune til at tænke ud af boksen i forhold til den årlige nytårskur for det lokale erhvervsliv.

Nytårskuren afholdes den 7. januar  og foregår denne gang som et virtuelt arrangement med live-streaming fra Vejle Musikteater.

- Vi kan ikke ændre på corona-situationen, og derfor har vi valgt et format, som vi med sikkerhed kan gennemføre uden risiko for aflysning. Jeg håber, at erhvervslivet trods omstændighederne vil bakke op om arrangementet, og at vi den 7. januar kan være sammen på afstand. Det bliver naturligvis noget helt andet end det, vi kender, men sådan er vilkårene, og jeg er sikker på, at vi får en god nytårskur alligevel, hvor vi hylder det lokale erhvervsliv, siger borgmester Jens Ejner Christensen (V) om initiativet.


Jeg håber, at erhvervslivet trods omstændighederne vil bakke op om arrangementet, og at vi den 7. januar kan være sammen på afstand.

Jens Ejner Christensen (V), borgmester


Borgmesteren tager selv hul på programmet med en dialog om 2020 og 2021 med erhvervs- og økonomikorrespondent ved DR, Casper Schrøder, der har fået opgaven med at guide deltagerne gennem det virtuelle møde.

Derudover byder årets nytårskur på paneldebatter om aktuelle emner inden for erhverv, sport og kultur med deltagelse af Jan Hessellund, administrerende direktør, Billund Lufthavn, Alex P. Ludvigsen, administrerende direktør, Ammeraal beltech, Thomas Smidt-Kjærby, kommerciel chef, Fary Lochan, Mikkel Hedegaard Kristensen, head of engineering, Siemens Gamesa Renewable Energy, Peter Skou, formand, Business Vejle, Charlie Mortensen, chef, Jelling Musikfestival, Sofie Plenge, kultur- og sundhedsdirektør, Vejle Kommune samt Henrik Tønder, administrerende direktør, Vejle Boldklub.

I modsætning til tidligere års nytårskure vil der ikke være kåring af Årets Iværksætter den 7. januar.

Kåringen og hyldesten er udskudt til den 24. februar til et "gå-hjem-møde" i Business Vejle-regi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Annonce