Annonce
Erhverv

Erhvervsmand fra Fredericia vinder pris: Hæder til Poul B. Jakobsen

Ejer og leder af ingeniørvirksomheden Process Engineering A/S i Fredericia, Poul B. Jakobsen. Har netop vundet den regionale temapris i konkurrencen Årets Ejerleder 2019 ”for sit fokus på virksomhedens formål og familieværdier". Bag initiativet står PwC, Nykredit og Dansk Erhverv. Privatfoto
Ejer af Process Engineering A/S hædret i regional finale i dyst udskrevet af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv: Har fokus på forretning, men også på nærhed og kunst.
Annonce

Fredericia: Poul B. Jakobsen, ejer og leder af Process Engineering A/S Fredericia, har netop vundet den regionale temapris i konkurrencen Årets Ejerleder 2019 i Sydjylland.

Bag initiativet står revisions- og rådgivningsselskabet PwC, Nykredit og organisationen Dansk Erhverv.

Poul B. Jakobsen modtog ved et arrangement i Vejle hæderen ”for sit fokus på virksomhedens formål og familieværdier”. Det skriver PwC, Nykredit og Dansk Erhverv i en pressemeddelelse.

Annonce

Lokal og nærværende

Process Engineering leverer ingeniørydelser indenfor mange brancher i procesindustrien.

- Poul B. Jakobsen vinder prisen for sit gennemgående arbejde med de grundlæggende værdier i sin virksomhed, hvor medarbejderne og kunderne er i centrum. Samtidig er han er lykkedes med at udvikle en international succes og skabe høj vækst på den lange bane, udtaler Henrik Forthoft Lind, partner i PwC i Trekantområdet, blandt andet.

- Poul B. Jakobsen formår som ejerleder at være lokalt forankret og nærværende. Blandt andet som formand for den lokale kunstforening i Fredericia, samtidig med at han har fokus på global bæredygtighed, lyder det blandt andet fra regionsdirektør i Nykredit, Mogens B. Sørensen.

Annonce

Hovedpris til Kolding

- Jakob Ullegård, markedsdirektør i Dansk Erhverv, lægger i pressemeddelelsen vægt på, at temaprisvinderen har udviklet virksomheden gennem hele dens 20 år lange historie:

Poul B. Jakobsen fokuserer på kvalitet og udvikling. Hans faglige baggrund som ingeniør og hans fokus på virksomhedens vision og værdier gør ham til en dygtig forretningsmand. Han viser tillid til sine medarbejdere og sørger for, at de ambitioner og vækstplaner, han sætter for virksomheden og dens ansatte, er høje, men realistiske.

Vinder af selve Årets Ejerleder pris i Sydjylland 2019 blev Jesper Ratza Hansen, Auction Group A/S - Autoproff i Kolding.

En meget stor digital platform for handel med brugte biler med en vision om et grønnere aftryk på miljøet.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen 14. november i Hellerup.

Annonce
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce