Annonce
Fredericia

Erotisk trekantsdrama på plakaten: Teatersal bygges om til bar

De fire musicalperformere og sangere går til marts på scenen i et intenst drama på Fredericia Musicalteater. Foto: Fredericia Musicalteater
Når Fredericia Musicalteater til foråret præsenterer sin første "lille" musical Murder Ballad, er det Skandinaviens premiere og invitation til barstemning på teatret.

Fredericia: Fredericia Teaters lille sal bliver til foråret forvandlet til en bar, hvor publikum placeres ved borde og inviteres på intim barstemning i rockmusicalen Murder Ballad.

Fredericia Musicalteater har fået lov til at forvandle den amerikanske musical til en dansk version i en oversættelse af Mads Æbeløe Nielsen og instruktion af Mads M. Nielsen.

- Vi er meget glade for, at vi har fået muligheden for at præsentere forestillingen som de første i Skandinavien. Det er et fantastisk stykke, som jeg har haft lejlighed til at se et par gange i forskellige versioner. Det er en musical med masser af passion og en intimitet, der passer virkelig godt til vores lille sal, siger teaterdirektør Ferry Hoogeboom.

Annonce

Det er et fantastisk stykke, som jeg har haft lejlighed til at se et par gange i forskellige versioner. Det er en musical med masser af passion og en intimitet, der passer virkelig godt til vores lille sal.

Teaterdirektør Ferry Hoogeboom.

Forestillingen er en såkaldt off-broadway-musical, som fik verdenspremiere i 2012. Den har været opført over det meste af verden og var i 2020 på turné i Holland. Forestillingen får premiere 25. marts.

Murder Ballad er et erotisk trekantsdrama om længsel, håb og bedrag, en moderne kærlighedsfortælling om alt det, der gør kærligheden kompliceret, uimodståelig - og livsfarlig.

Mads Æbeløe har tidligere med succes omsat musicals fra originalsprog til dansk og har sat ord på både Shu-bi-dua og Seebach i de tidligere store musicals på Fredericia Teater.

Intim scene

Murder Ballad er en af teatrets såkaldt "små" musicals.

- Det er på den lille scene, men i min verden ikke en lille musical, konstaterer Ferry Hoogeboom om forestillingen, som han selv nåede at opleve i en hollandsk version, inden corona-epidemien lukkede alle scener ned.

- Den skulle have været på en længere turné i Holland i 2020, men den blev som så meget andet ramt af nedlukningen, siger han.

Corona-situationen i Danmark spidser til i øjeblikket, og det får også betydning for teatret.

- Vi skal fra fredag se coronapas hos publikum, men det er en lille ting, som vi meget gerne gør. Vores fokus er, at gæsterne skal føle sig trygge og kunne nyde forestillingen, siger Ferry Hoogeboom.

I disse uger er det glade toner fra Shu-bi-dua, som fylder teatret, og forestillingen spiller frem til december, hvor der kommer til at stå juleshow på programmet.

Ballade om mord på teatret

Murder Ballad har premiere på Fredericia Musicalteater 25. marts 2022.

Her omdannes teatersalen til en stemningsfuld bar, hvor publikum sidder ved små borde helt tæt på, og hvor hele fortællingen foldes ud.

Det bliver de fire musicalperformere og sangere Anne Fuglsig Jensen, Mads Æbeløe Nielsen, Anders R. Gjessing og Line Staun Jensen, som udfylder rollerne, mens Mads M. Nielsen instruerer.

Koreografien lægges i hænderne på Ernestine Riuz, scenografi skabes af Lise Birch, og kostumer designes af Anna Juul Holm.

Fredericia Musicalteater omdannes til en stemningsfuld bar, hvor publikum sidder ved små borde helt tæt på, og hvor hele fortællingen foldes ud. Det bliver de fire musicalperformere og sangere Anne Fuglsig Jensen, Mads Æbeløe Nielsen, Anders R. Gjessing og Line Staun Jensen, som udfylder rollerne, mens Mads M. Nielsen instruerer.

Koreografien lægges i hænderne på Ernestine Riuz, scenografi skabes af Lise Birch, og kostumer designes af Anna Juul Holm.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Øjenvidner til brand trængte ind i villa for at sikre den var tom - naboer er rystede

Danmark

Lørdagens coronatal: 36.000 er testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet tvivler ikke: Alt tyder på, at brand i villa blev påsat - vidner efterlyses

Alarm 112 For abonnenter

Masser af mystik om brand - det ved vi nu

FC Fredericia

FC Fredericias førstemålmand skifter til Superligaen - afløseren er allerede på plads

Fredericia For abonnenter

Handicapformand forslår ny placering til sårbare skolebørn: Hvorfor køre til Bøgeskov fremfor at huse dem 300 meter fra skolen?

Jens Jensen har stemt på 'Tulle' én gang: - Det var, fordi han havde hjulpet mig med at tage vasketøjet ned

Debat For abonnenter

Dagens leder: Hvem er byens bedste.....?

For abonnenter

Fynsk helikopter-fremtid pludselig usikker: Konkurrent klagede, og nu skal udbud gå om

Erhverv

Får skandinavisk hovedsæde i Fredericia: Hæderkronet virksomhed runder 300 mio. kroner i omsætning

Den afgående formand: DF's nekrolog bliver gjort til skamme

Fredericia HK For abonnenter

Gudmundur Gudmundssons FHK tager form: En stor forstærkning, et stort tab, vitale forlængelser og et par ubekendte

Fredericia For abonnenter

Hus i Jyllandsgade solgt for 5,3 millioner: Her er ugens bolighandler i Fredericia

Byens Bedste

Se video: Sådan reagerede nogle af butiksindehaverne, da de blev overrasket med nominering til Byens Bedste Fredericia

Annonce