Annonce
Fredericia

Erritsøs nye ketsjercenter skyder op i 2021

Erritsø Idrætscenter får blandt andet også et nyt indgangsparti, som kan ses på denne visualisering. Arkitekt Annette Billund viste planerne frem for nyligt ved et møde i idrætscentret.
Arbejdet med det 40 millioner kroner store løft af Erritsø Idrætscenter er allerede i gang. De nye tennishaller skyder først op i 2021.
Annonce

Erritsø: De to nye tennishaller, som er på vej i Erritsø, kommer ikke med i første runde af den 40 millioner kroner store renovering af Erritsø Idrætscenter (EIC).

Men formanden for EIC's bestyrelse, Anders Axø, håber, at arbejdet med ketsjer-centret kan serves i gang i foråret 2021.

- Planen er, at vi til maj kan lave en udbudsrunde, og at vi kort tid derefter kan komme i gang. Det kan ikke gøres hurtigere, siger Anders Axø.

Annonce

Noget for de unge

Torsdag aften var der informationsmøde om renoveringerne og forbedringerne i Erritsø Idrætscenter. Pengene er afsat i forbindelse med det udvidede anlægsbudget i dette corona-år.


Et godt input var behovet for cykelparkering. Kan der gøres noget for, at det bliver attraktivt og sikkert at have cyklen stående her. Det er vi gået i tænkeboks med.

Anders Axø, halformand


50-60 fremmødte hørte om renoveringen af svømmehallen, som løber frem til uge 42. Desuden var der nyt om planerne for et nyt indgangsparti, tennishaller og satsningen på e-sport, og arkitekt Annette Billund fremviste tegninger for projektet.

Udvidelsesplanerne lå klar i skuffen, efter at EIC har arbejdet med visionerne i mange år.

- Vi argumenterede for, hvorfor vi har satset på de områder. Det handlede blandt andet om padel-tennis og e-sport. Vi vil gerne tage medansvar for, at der er noget for alle aldersgrupper, også de unge mennesker. Folk var meget positive, fortæller Anders Axø, som også modtog flere konstruktive indspark.

- Et godt input var behovet for cykelparkering. Kan der gøres noget for, at det bliver attraktivt og sikkert at have cyklen stående her. Det er vi gået i tænkeboks med, siger Anders Axø.

Annonce

Klubhus sendt i udbud

Svømmehals-renoveringen er som nævnt i gang, og næste punkt bliver byggeriet af EGIF Rugbys nye klubhus på den anden side af den nuværende bane. I bygningen bliver der også adgang til toiletfaciliteter og bolde for EGIF's fodboldspillere.

- Projektet er sendt i udbud, og vi forventer svar i begyndelsen af september, siger Anders Axø.

Det nye indgangsparti kommer også i udbud i uge 34. Men der er som nævnt lidt længere udsigter for de to nye tennishaller, som vil indeholde fire padel-tennisbaner og almindelige tennisbaner. Det kræver nemlig lokalplan-ændringer og høringsfaser, før ketsjercentret kan opføres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ivan og den etbenede hane

Fredericia

Partier tager penge af kassen for at få råd til store anlægsopgaver - ny skole og teaterplaner afventer

Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Annonce