Annonce
Sport

Esbjerg-træner har stor respekt for Herlev

Herlev klaskede helt sammen med 1-8 ude mod Rungsted for nyligt, men på hjemmebane er holdet en helt anderledes seriøs modstander - det mærkede Aalborg i søndags. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Annonce

Esbjerg Energy-træner Jason Jaspers trommede lige spillerne sammen efter mandagens afsluttende træning og advarede dem endnu en gang om at tage tirsdagens modstander på den lette skulder.

- Vi spillede en god kamp mod Aalborg, og vi skal præstere lige så godt mod Herlev. Vi skal ikke lade os narre af stillingen, det er et godt hold, sagde Jason Jaspers.

Den slags skal trænere jo altid sige til spillerne inden en kamp, der på forhånd ser overkommelig ud, men denne gang gav det faktisk masser af mening. For nok har Esbjerg Energy gennempryglet Herlev tre gange, 5-2, 6-0 og 7-1, men det var alle tre gange på egen is, og det er bare noget at spille i betonbunkeren i den københavnske forstad.

Det har Esbjerg Energy til gode at prøve i denne sæson, da det første indbyrdes møde blev aflyst på grund af corona. Til gengæld kommer der så nu to ture til Herlev i løbet af fem dage – tirsdag og søndag.

Annonce

Forspringet mindskes

Og skal Esbjerg Energy-spillerne bruge en ekstra advarsel, kan de jo passende kigge på Herlevs hjemmebanestatistik, der blandt meget andet godt tæller sejre over Aalborg, Herning og Frederikshavn, og på den kamp, Herlev spillede søndag mod Aalborg.

Her måtte nordjyderne helt frem til 84 sekunder før tid, inden Josh Macdonald scorede sejrsmålet til 2-1.

Dermed mindskede Aalborg Esbjerg Energys forspring til tredjepladsen til fire point, og der er stor sandsynlighed for, at der kappes yderligere tre point af det forspring, inden vestjyderne løber på isen i Herlev. Allerede 18.00 spiller Aalborg nemlig hjemme mod et andet bundhold, Rødovre.

Esbjerg Energys kamp fløjtes først i gang 20.30, og det bliver formentlig uden backen Cam Knight, der kiggede på ved mandagens træning på grund af en skade – han skal undersøges tirsdag formiddag.

Herlev-Esbjerg Energy kan ses direkte på TV2 Sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Alarm 112

Frækt indbrud natten til mandag

Fredericia

Butiksejer er glad for igen at slå dørene op: - Ingen tvivl om, at vi brænder for at hjælpe kunderne

Annonce