Annonce
Middelfart

Et velkendt ansigt: Ny halinspektør er på plads i Brenderup Aktivitetscenter

Christian Bejlegaard Thomsen har som ung dyrket gymnastik og spillet fodbold i Brenderup, hvor han er født og opvokset. Privatfoto
Christian Bejlegaard Thomsen er valgt blandt 28 ansøgere og vender nu hjem efter 10 år væk fra sin hjemegn.
Annonce

Brenderup: 28-årige Christian Bejlegaard Thomsen er ny halinspektør i Brenderup Aktivitetscenter. Han afløser 50-årge Kim Andersen, der efter fem succesrige år denne sommer blev headhuntet til inspektørstillingen i det nyetablerede Idrætscenter Midtfyn.

Formanden for Brenderup Aktivitetscenter, Søren Christensen, fortæller, at centerets nye chef er valgt blandt et stærkt felt på 28 ansøgere.

For mange er det nye ansigt i aktivitetscenteret slet ikke så nyt.  Christian Bejlegaard Thomsen vender efter 10 i eksil i Aarhus hjem til Brenderup, hvor han er født og opvokset og både har dyrket gymnastik og spillet fodbold.

Han har også arbejdet i Dagli’Brugsen i Brenderup, været lærervikar på Anna Trolles og Harndrup skoler og bestyrelsesmedlem og instruktør i Brenderup Motion, som han var en af initiativtagerne til.

Christian Bejlegaard Thomsen har taget en kandidatgrad i idræt på Aarhus Universitet og er desuden uddannet som fysiurgisk massør og sportsbehandler. Senest har han været efterskolelærer på Onsild Idrætsefterskole og timelærer på Ollerup Højskole.

Annonce

Købte hus før jobbet

Christian Bejlegaard Thomsen fortæller, at beslutningen om at flytte retur faktisk blev truffet, før han søgte stillingen.

- Min kæreste og jeg havde netop købt vores drømmehus i Brenderup, da jeg så stillingsopslaget. At jeg så ovenikøbet efterfølgende fik jobbet, er jo ekstra heldigt, fortæller den nybagte halinspektør, der også er uddannet brandmand.

Han mener, at hans akademiske baggrund med fokus på idræt kombineret med hans egen lyst til at dyrke sport er et godt fundament for de opgaver, han skal løse.

- Den ene ting er selve driften af hallen, hvor jeg skal sikre de bedst mulige rammer for brugerne. Jeg skal samtidg bidrage med nye, sportslige events for at skabe yderligere liv i centeret, og det føler jeg mig godt rustet til, siger han og føjer til, at kærestens interesse for rytme- og springgymnastik også hamonerer fint med det nye job.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Annonce