Annonce
Vejle

EU-politiker på Lumskebugten

Et parlamentsvalg står igen for døren - og lørdag er der mulighed for at møde en af kandidaterne - Christel Schaldemose (S) - på Lumskebugten. Arkivfoto: Privat

Vejle: Hvis nogen føler, de mangler viden om, hvad en dansk EU-parlamentariker fortager sig i Bruxelles, er der mulighed for at få svar lørdag eftermiddag klokken 15.15. Men mødestedet er hverken Bygningen eller biblioteket. Det socialdemokratiske EU-parlamentsmedlem Christel Schaldemose har valgt partifællen Johnny Becks værtshus Lumskebugten i Havnegade som platform.

Ifølge en pressemeddelelse om mødet, vil de fremmødte kunne få svar på lidt af hvert - blandt andet hvorfor EU ikke har forbudt tømmermænd. Men når man nu kender Lumskebugtens historiske kamp mod det danske rygeforbud, er det mere sandsynligt med spørgsmål om netop rygning.

Christel Schaldemose har arbejdet med forbruger- og fødevaresikkerhed i sine efterhånden 12 år i Europa-Parlamentet - og som alle andre parlamentsmedlemmer er hun på valg, når vi skal til parlamentsvalg 26. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Annonce