Annonce
Erhverv

Ewii forlænger tilbud om gratis fiber med et år

Der har været travlt ved Ewii Bredbånd siden selskabet besluttede at tilbyde gratis tilslutning og fri adgang til de lynhurtige fiberforbindelser i et halvt år. Nu forlænges tilbuddet i hele 2019. Arkivfoto

Gratis tilslutning og et halvt års gratis adgang er sammen med fastlåste priser en cocktail, der har trukket kunder til Ewiis fibernet. Nu forlænges tilbuddet.

Trekantområdet: EWII har på grund af stor interesse fra kunderne valgt at forlænge tilbuddet om et halvt års gratis fibernet og oprettelse, så det nu også gælder i hele 2019. Succesen betyder lidt længere leveringstid. Kampagnen skal ruste Trekantområdet til den digitale fremtid, oplyser Ewii i en pressemeddelelse.

I bestræbelserne på at give flest mulige adgang til den fremtidssikrede teknologi tilbød EWII Bredbånd i september alle nye kunder et halvt års gratis fibernet samt gratis oprettelse.

Tilbuddet løb oprindeligt til udgangen af 2018, men på grund af stor efterspørgsel fortsætter kampagnen i hele 2019.

- Vi har fået betydelig fremgang i ordrer pr. uge, siden kampagnen startede, så vores kunder har taget godt imod tilbuddet, siger Mette Marie Ostenfeld, salgs- og kundedirektør i Ewii.

Den store interesse fra kunderne betyder dog samtidig, at den enkelte kundes tilslutning til fibernettet kan tage lidt længere tid end normalt.

- Men kunderne kan være helt sikre, vi skal nok få alle, der ønsker det, på fibernettet, og de seks måneders gratis fibernet gælder først fra den dag, tilslutningen er sket, understreger Mette Marie Ostenfeld.

Desuden er priserne på fibernet låst frem til 2021.

Det er først, når du har fået den høje hastighed, at du begynder at ændre din adfærd på nettet, fordi der åbner sig en verden af tjenester, som du aldrig har været i nærheden af før.

Teleekspert Torben Rune

Teleekspert: Fiber er fremtiden

Torben Rune, teleekspert og stifter af telekonsulentfirmaet Netplan, vurderer, at den digitale fremtid kommer til at finde sted på de optiske fiberkabler, som Ewii leverer.

- Vi er nået til et punkt, hvor mere end halvdelen af os efterhånden har mulighed for at få fiber. Det betyder, ligesom i næsten alle andre tilfælde, at det er der, satsningerne bliver lavet. I fremtiden vil gamle og nye spillere udvikle produkter, som er målrettet et marked, der har adgang til rigtig høje båndbredder, spår Torben Rune, der roser Ewiis tilbud til kunderne.

- Det er en elegant måde at give en vareprøve på noget, som er meget svært at forklare. Det er først, når du har fået den høje hastighed, at du begynder at ændre din adfærd på nettet, fordi der åbner sig en verden af tjenester, som du aldrig har været i nærheden af før, og man derfor ikke vidste, at man savnede, siger Torben Rune i pressemeddelelsen.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommunen har penge i kassen men må ikke bruge dem: Udvalg har udskudt besparelser til august

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Veninder har gode idéer til bymidten: Lad os få flere træer og mere vand

Alarm 112 For abonnenter

Mor på 85 sad også fast i elevator: Datter hamrede hul i glas for at få frisk luft ind til hende

Alarm 112

Indbrud i flere kælderrum: Politiet har endnu ikke fået alle anmeldelser

FC Fredericia

FC Fredericia-træner: Spillerne fortjener så meget kredit

Erhverv For abonnenter

Lokal storentreprenør underskriver hidtil største kontrakt: Skal bygge 152 boliger

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Stort byggeri på Nymarksvej i gang igen efter tvist: Lokal entreprenør overtager opgaven

Fredericia

Så enkelt kan det gøres: Klodset løsning kan hjælpe handicappede på café

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Fredericia

Ny borgerliste på plads: Ekskluderet konservativt trekløver går til valg på egen liste

FC Fredericia For abonnenter

Analyse: FC Fredericia begyndte godt - og måske bliver det bedre

FC Fredericia

FC Fredericias målhelt: Jeg vil gerne til en større klub

Annonce