Annonce
Navne

Ewii-koncernen har hentet ny økonomidirektør fra Bankdata

Ved udgangen af juli stoppede økonomidirektør Jens Chr. Sørensen i Ewii, og nu har energikoncernen fundet afløseren. Valget er faldet på Olaf Spliid (billedet), der kommer fra en stilling som økonomidirektør i Bankdata i Fredericia. Foto: Ewii

Den nye økonomidirektør i Ewii, Olaf Spliid, er en dygtig kommunikator og meget forretningsorienteret, lyder det fra administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn.

Annonce

Kolding: Energikoncernen Ewii, der har hovedkontor i Kolding, har fundet sin nye økonomidirektør. Valget er faldet på Olaf Spliid, der kommer fra en stilling som økonomidirektør i Bankdata i Fredericia, der er en it-virksomhed med flere end 750 ansatte, der leverer løsninger til banker.

- Det glæder mig meget, at vi har fået landet en aftale med Olaf. Han er en dygtig kommunikator, og han har en meget forretningsorienteret tilgang til jobbet, og med 32 år i Bankdata-koncernen har han både vist stabilitet og udvikling, udtaler Lars Bonderup Bjørn, der er administrerende direktør i Ewii, i en pressemeddelelse.

58-årige Olaf Spliid tiltræder som økonomidirektør for Ewii den 1. december 2018, og han ser frem til at blive en del af koncernen, der har omkring 450 medarbejdere.

- For mig er det vigtigt, at den enkelte kan se sig selv i et stærkt samarbejde, og jeg glæder mig virkelig meget til at tage fat om opgaven og skabe gode resultater sammen med teamet i Ewii, udtaler Olaf Spliid, der er bosat i Erritsø og har tre voksne børn.

Annonce

Stærkt felt

Olaf Spliid er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet, og kom til Bankdata lige efter universitetet som projektøkonom. Hurtigt derefter blev han afdelingsleder og senere altså økonomidirektør med ansvar for blandt andet økonomi, indkøb og jura.

Den nye økonomidirektør tager over efter økonomidirektør Jens Chr. Sørensen, 62 år, der med udgangen af juli stoppede i energikoncernen efter 11,5 år. Jens Chr. Sørensen blev konstitueret som administrerende direktør efter, at Knud Steen Larsen blev fyret i juni 2017, og han var konstitueret direktør frem til 1. januar 2018, hvor Lars Bonderup Bjørn kom til.

Rekruttering af den nye direktør er sket i samarbejde med et eksternt bureau, og der har været stor interesse for stillingen, forklarer Lars Bonderup Bjørn.

- Vi har haft et stærkt felt af kandidater, og Olaf har de kompetencer, resultater og den personlighed, der passer perfekt til det job, han skal varetage hos os. Jeg ser frem til samarbejdet med Olaf, udtaler Lars Bonderup Bjørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce