Annonce
Fredericia

Få en gratis pølse: Mød politikere i Bredstrup-Pjedsted

Senest var der gang i politik og pølsesnakken foran Føtex i Prinsessegade. Nu ruller Pølsekutteren og Fredericia Dagblad til Bredstrup-Pjedsted på mandag, hvor tre kandidater er klar til en snak med vælgerne. Foto: Peter Leth-Larsen
Opdateret: Fredericia Dagblad ruller ud en ekstra gang med "politik og pølser". Sidste chance for at få en gratis pølse og en snak med en politiker er på mandag ved landsbytorvet i Bredstrup-Pjedsted.
Annonce

Opdateret 3. juni klokken 8.55: Peter Martin Pedersen deltager også, så der kommer fire politikere.

Bredstrup-Pjedsted: Politik og pølser er en god kombination.

Derfor tager Fredericia Dagblad en ekstra tur med pølsevognen, og på mandag 3. juni klokken 16 til 18 kan man møde tre folketingskandidater på landsbytorvet ved Pjedsted Forsamlingshus. Konceptet er det samme som tidligere: Få en snak med en politiker for en gratis pølse. Det er sidste chance før folketingsvalget 5. juni.

"Politik og pølser" er et nyt initiativ fra Fredericia Dagblad i forbindelse med valgkampen til årets folketingsvalg, og de fire besøg i Egeskov, Erritsø, Skærbæk og senest på gågaden i Fredericia har været en succes.

- Vi har fået rigtig god respons fra både vælgere og politikere. Da vi fik en forespørgsel fra Bredstrup-Pjedsted om endnu et arrangement, sagde vi ja tak, siger chefredaktør Mette Eriksen.

I Bredstrup-Pjedsted kan man møde Jens Jonatan Steen (S), Kirsten Cordtz (Enhedslisten) og Karina Lorentzen (SF) og Peter Martin Pedersen fra partiet Klaus Riskær Pedersen.

Partiet Klaus Riskær Pedersen, som peger på Lars Løkke Rasmussen (V) som statsminister, kommer med folketingskandidaten Peter Martin Pedersen.

Alle, der ønsker at bidrage til debatten, er velkomne.

Fredericia Dagblad og Elbobladet har i år skruet ekstra op for dækningen af valgene til Europaparlamentet 26. maj og Folketinget 5. juni. Fredericia Dagblad og Elbobladet har takket ja til 75.000 kroner i økonomisk støtte til dækningen af begge valg. Støtten kommer fra demokrati- og borgerudvalget i Fredericia Byråd. Som et krav i forbindelse tilskuddet har vi betinget os fuld redaktionel frihed i forhold til, hvilken dækning vi laver ud fra støtten.

Tidligere i valgkampen deltog Karina Lorentzen (SF) i øvrigt i Fredericia Dagblads videodebat om emnet udlændinge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona: Politikere holder vejret for at plejehjem og ansatte går fri - plejepersonale skal testes hver 14. dag

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce