Annonce
Fredericia

Få et glimt af Aha: Linette har i to år knoklet for at skabe Danmarks måske flotteste natklub

I to år har rigtig mange timer i Linette Hanghøj Møllers kalender - og en meget stor andel af tankerne i hendes hoved - handlet om det, der sker fredag aften: Natklubben i Aha åbner. Hun er direktør og glæder sig meget til at byde indenfor på byens eksklusive og enestående sted. Foto: Søren Gylling
Fredag aften åbner natklubben Aha i Fredericia for indbudte gæster. I spidsen og med nøglebundet i hånden står 44-årige Linette H. Møller. Og hun er ved at sprænges af spænding inden den store åbning.

Fredericia: - I to år har vi arbejdet med det her. Hver eneste dag. Så jeg glæder mig til at vise det frem. Jeg glæder mig virkelig!

Linette Hanghøj Møller smiler fra øre til øre ved tanken om, at hun fredag klokken 19.30 kan byde de første gæster nogensinde indenfor på Fredericias nye natklub, Aha. Den første aften er for inviterede gæster. Men allerede aftenen efter er klubben for alvor åben for alle med lyst til dans og hygge i de helt særlige og stilfulde omgivelser, Aha byder på.

De sidste detaljer er faldet på plads i løbet af de seneste dage. Alkoholbevillingen blev fornyet så sent som i sidste uge. Og ibrugtagningstilladelsen for lokalerne kom først i tirsdags.

Annonce

- Alt er indrettet med øje for licenser og regler. Og med smag og design, så alt er, som det skal være, siger Linette.

Hun har knoklet med at forme og udforme Aha, lige siden projektet blev født i hovedet på erhvervsmanden og svogeren Anders Østergaard, der især er kendt for at være manden bag bunkering-foretagendet Monjasa.

- Der har været mange beslutninger at tage undervejs. Og selvom corona-nedlukningerne gav os ekstra tid til at blive klar, har jeg hele tiden været på. Og når håndværkerhold har haft et spørgsmål, har de altid kunnet få fat i mig, så processen ikke gik i stå, siger Linette og vinker til et hold rengøringsfolk, der ankommer for at gøre alt perfekt rent inden åbningen.

- Corona-nedlukningerne har også givet os mulighed for at gennemtænke og udvikle ekstra i forhold til den oprindelige plan. Så vi åbner med en endnu bedre natklub, end vi selv havde turdet drømme om, siger hun.

Den kreative åre

Linette har i mange år arbejdet i tøjbranchen. Hun har dels drevet butikker sammen med sin bedre halvdel. Og hun har været tilknyttet tøjmærket Be The Logo, som Anders Østergaard var medejer af.

Da Østergaard fik idéen til Aha, arbejdede Linette med HR hos Monjasa.

Vi har arbejdet med det her i to år. Hver dag. Så vi glæder os og er spændte på, hvad folk synes om Aha-oplevelsen.

Linette Hanghøj Møller, Aha-direktør

- Anders spurgte mig, om jeg ville være med til at starte en natklub. Jeg behøvede ingen betænkningstid, men sagde ja på stedet. Baglandet fik først besked bagefter.

Heldigvis blev hendes impulsive karriereskift positivt modtaget.

- Det er vant til, at jeg har 200 kilometer i timen og drives af det kreative. Så de kunne godt se, at det her var bedre for mig end at sidde med HR, siger Linette, der har titel af direktør hos Aha.

Annonce

Aha er alt

Det har krævet is i maven, knofedt i spandevis og en veltrænet beslutningsevne at stable Aha på benene. Men det gør ikke noget - Linette trives med den slags, fortæller hun.

- Aha har fyldt alt. Jeg har drømt om Aha om natten, og jeg har snakket meget om Aha derhjemme. Men en gang imellem har jeg haft brug for at snakke om noget andet. Men altså, her på det sidste i tiden op til åbningen, har jeg ikke kunnet tænke på andet.

Ligesom så mange andre virksomheder i oplevelsesindustrien er Aha løbet ind i mangel på arbejdskraft. Derfor leder natklubben stadig efter medarbejdere i alle ansættelsesgrupper. Ansøgere kan kontakte Aha via natklubbens facebook- eller hjemmeside.

Dagen før åbningen er personalet og Linette Hanghøj Møller travlt optaget af at få de sidste detaljer på plads. Intet er overladt til tilfældighederne. Foto: Søren Gylling
Annonce
Kultur For abonnenter

Anmeldelse: Sannes sang var - desværre - så svag, slidt, sølle, at det gjorde ondt at opleve

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Endelig en vigtig ændring på stor travl parkeringsplads

Fredericia For abonnenter

Motorvejsstøjen eksploderer: - Jeg ville hellere have en vindmølle i min baghave

Alarm 112

22-årig kaldte politiet for 'fucking svin': Det skulle han aldrig have gjort

Fredericia

Fantasien når nye højder: Fredericia skal da have sit eget Eiffeltårn

Avisen Danmark ved Ukraines grænse til Moldova: Her splitter spørgsmålet om Rusland

Fredericia

Fredericia lider stort tab af turister: Nu skal Businessman Brown og Familien Fjeld vindes tilbage

Fredericia For abonnenter

Far krævede millionerstatning efter overfald, men fik 2900 kroner: Datters sidste håb om retfærdighed forsvandt

Ingen vil væk fra lokal virksomhed i vækst: - Medarbejderne skal have en fantastisk dag, så skal indtjeningen nok følge efter

Erhverv

Klagenævn underkender Fredericia Kommune trods klager fra naboer: Landmand skal ikke undersøge gyllelugt

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Alarm 112

Udlændinge forsøgte at begå indbrud: Blev stoppet af hundepatrulje

Navne For abonnenter

Løbe- og madglad byrådspolitikers bedste råd: Vær modig og nysgerrig

Kultur

Hans blev kaldt for nazi-unge: - Det gør ondt på en lille dreng

Annonce