Annonce
Fredericia

Få fif og fakta om indbrud og forebyggelse - mød politiet til en snak

Arkivfoto: Martin Ravn
Fredericia Dagblad inviterer vore abonnenter til arrangement, hvor temaet er indbrudsforebyggelse. Her kan du møde Sydøstjyllands Politi og repræsentanter fra kampagnen, Bo Trygt.

Fredericia: De fleste af os kan forestille sig, hvor ubehageligt det er at komme hjem til et indbrudsramt hus, hvor huset er gennemrodet, inventar er blevet stjålet – og måske er nogle af smykkerne med høj affektionsværdi forsvundet. Ikke nok med, at det er omkostningsfuldt, så skaber det også utryghed.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du bedst muligt sikrer dit hjem, når du rejser hjemmefra, så du undgår at komme retur til knuste ruder, gennemrodede skuffer og inventar fattigere?

Fredericia Dagblad inviterer vore abonnenter til et unikt arrangement torsdag den 13. juni i dagbladets lokaler på Nørrebrogade. Her vil Sydøstjyllands Politi være repræsenteret og ligeledes ”Bo Trygt”, som er en kampagne skabt af Trygfonden og Realdania.

Her kan du få indblik i, hvordan du bedst muligt kan forebygge indbrud i dit eget hjem.

I løbet af 2019 har Fredericia Dagblad omtalt over 150 indbrud og indbrudsforsøg begået i Fredericias postnummer.

I 2018 blev der i alt anmeldt 556 indbrud og indbrudsforsøg i Fredericia Kommune, som mundede ud i 71 sigtelser, viser politiets egen statistik.

Tal fra Rigspolitiet, som DR Nyheder har gennemgået, viser, at 95 ud af 100 indbrud på landsplan aldrig bliver opklaret. Hvordan er situationen i Fredericia? Hvordan arbejder det lokale politi? De spørgsmål får du mulighed for at stille denne torsdag.

Der er et begrænset antal pladser, så hvis du vil have fif til og fakta om, hvordan du bedst muligt sikrer dig selv, dit hus og dit indbo, bør du tilmelde dig vores læser-arrangement. Der er et begrænset antal pladser.

Arrangementet starter klokken 17.30, og vi forventer at kunne sige farvel til de sidste omkring 19.30.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Cyklisternes kaffepenge blev stjålet

Læserbrev

Efter skrotning af Lindholm-planer: Send de afviste asylansøgere til Nørrebro - eller helt hjem!

Læserbrev: Det er jo rendyrket hykleri, at socialdemokraterne med udlændinge- og integrationsministeren i spidsen nu vælger at droppe placeringen af de mange afviste - og dømte kriminelle - asylansøgere på øen Lindholm. Før valget og i valgkampen støttede socialdemokraterne jo en placering af de dømte kriminelle på øen Lindholm i Stege Bugt. Men nu har de så føjet De Radikale, SF og Enhedslisten, som synes, det er så synd for de kriminelle, at de ikke skal kunne rende rundt omkring i de danske byer og fordrive tiden med endnu mere kriminalitet! Det bliver ikke mindre komisk, når regeringen så begrunder det med, at det er dyrt at lave et udrejsecenter på øen. Jamen, kære venner, det er jo endnu dyrere, at de får lov til at bevæge sig rundt frit i det danske samfund og koster kassen i forbindelse med statsbetalte beskikkede forsvarer, anbringelsesdomme i landets fængsler, domstolsudgifter, tolkeudgifter, sociale udgifter til deres daglige fornødenheder, socialpædagogisk støtte og al mulig anden service, som der stilles til rådighed for de kriminelle. Så hvis socialdemokraterne virkelig gør det her på grund af kroner og ører, så send dem da helt hjem i stedet, så vi ikke har dén økonomiske belastning! Hver og en af de omtalte er jo dømt for grov kriminalitet i Danmark! Samtidig skylder regeringen og deres støttepartier at fortælle, hvor de så skal være placeret. De skal vel ikke forblive på Kærshovedgaard i Ikast-Brande Kommune og skabe endnu mere kriminalitet og lokal utryghed? Den logiske placering må jo være Nørrebro lige midt på stenbroen i hjertet af København, hvor alle de åbenhjertede, radikale, folkesocialisterne, Enhedslistens og Alternativets frisindede og tolerante vælgere bor i skønt flertal. Så kan de jo hygge sig med en kulturberigelse på nært hold!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Annonce