Annonce
Fredericia

Får kom en tur mæh politiet: Uldbundter trissede rundt i boligområde

En selfie med et får. Det er vist ikke alle betjente, der kan skrive den oplevelse på CV'et. I weekenden ydede lokale betjente en yderst fårnem service, da de tog et får med på køretur. Fåret var gået hjemmefra. Foto: Politiets Instagram-profil
Det er ikke hverdagskost, at dyr samles op af politiet. I weekenden valgte to lokale betjente at køre et får hjem, der sammen med en artsfælle havde været på langfart.
Annonce

Fredericia: Indimellem sker der ting i Fredericia, der får selv journalister til at gøre store øjne. I weekenden dukkede to billeder op på Instagram. Et af dem var en selfie taget af en lokal betjent. Ved siden af ham sad et får. I første omgang lod Fredericia Dagblad være med at skrive om det, selvom billedet blev delt vildt og bredt – til mæ(h)gtig stor morskab for de fleste.

Vi lod være, simpelthen fordi det virkede til at være en alt får vild historie og også usandsynligt, at en betjent havde proppet et får ind på bagsædet af en patruljevogn.

- Det er rigtigt nok. Jeg kan ikke huske, vi nogensinde har gjort sådan noget her tidligere, lyder det fra Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Han var selv noget fårundret, da dagbladet ringede til ham tidligere på ugen.

Billedet så nemlig redigeret ud, men nu er det slået fast med klove, at den uldne affære, betjentene blev kaldt ud til, holdt vand.

Annonce

Få(r)meldte betjente

Hvad der havde fået de to får til at tage på weekendtur, får vi fårmentlig aldrig klart svar på. De blev begge fundet trissende rundt i et boligkvarter på Fælledvej i Fredericia, oplyser politiet.

Da var de to får ti kilometer væk hjemmefra. Får-ejeren kunne dog kun få plads til det ene i sit køretøj, og så var gode råd dyre.

- De fandt en praktisk og pragmatisk løsning, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

Historien mæhlder intet om, hvorvidt fåret var spændt fast. Det må dog have været lidt en ulden oplevelse, sådan at have et får siddende i patruljebilen. Foto: Politiet Instagram-profil

Løsningen var næppe den, der ville have faldet de fleste først ind. Nemlig at proppe fåret ind på bagsædet af vognen.

Fredericia Dagblad har fårsøgt at få en kommentar fra de to betjente, der kørte fåret hjem, men det har ikke været muligt.


Det er rigtigt nok. Jeg kan ikke huske, vi nogensinde har gjort sådan noget her tidligere.

Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør, Sydøstjyllands Politi


Historien mæhlder intet om, hvorvidt fåret fik en reprimande med sig, da det var blevet kørt hjem.

Er det dine får eller ved du, hvor de stak af fra? Så hører Fredericia Dagblad gerne fra dig. Vi kan kontaktes på kajen@jfmedier.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

FC Fredericia

FC Fredericia leder efter januar-forstærkning: På denne position skal der en spiller ind

Debat

Hvornår får vi svar i ledelsessagerne?

Annonce