Annonce
Fredericia

Følg med live: Debat om åbenhed i byrådet

Er byrådet for lukket? Følg med i en online-debat på Fredericia Dagblad, hvor Anette Hyre-Jensen (S), Christian Jørgensen (V) og Tommy Rachlitz Nielsen (K) deltager. Du kan stille spørgsmål i kommentarfeltet. Collage: Klaus Madsen
Byrådet er alt for lukket, lyder kritikken fra flere partier. Nu foreslår V og K at genindføre spørgetiden i byrådet. Fredericia Dagblad inviterer onsdag til et online-debatmøde for alle.

Fredericia: Onsdag klokken 17 kan du følge med i og deltage i en live online debat om åbenhed i byrådet.

Fredericia Dagblad er vært for debatten, som sendes live på Facebook. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål i kommentarfeltet.

Annonce

Ønsker mere åbenhed

Både Det Konservative Folkeparti og Venstre ønsker mere åbenhed i byrådet, og at spørgetiden genindføres i forbindelse med byrådsmøder. Venstre var dog i sin tid selv med til at afskaffe spørgetiden.

Til onsdagens debat deltager tre politikere. Fra byrådet er det Christian Jørgensen fra Venstre og Anette Hyre-Jensen fra Socialdemokratiet, som begge sidder i demokrati- og borgerudvalget. Fra De Konservative deltager Tommy Rachlitz Nielsen, som er partiets spidskandidat og har kritiseret byrådets lukkethed.

Det er også muligt at stille spørgsmål inden debatten. Det kan ske til journalisterne Nana Hanghøj og Klaus Madsen på følgende mails: naha@frdb.dk og klma@frdb.dk.

Og ellers følg med i debatten onsdag 20. januar klokken 17.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Arbejde på bil endte i brand

Fredericia For abonnenter

Placering til institution i Madsby rammer gammel losseplads: Undergrund skal grundigt undersøges

Annonce