Annonce
Middelfart

Se hele arrangementet her: Kommunen holder kæmpe nytårskur i Hindsgavls slotslade

Avisen sender live fra Middelfart Kommunes store nytårskur på Hindsgavl Slot.

Op mod 700 lokale foreningsfolk, politikere, erhvervspersoner og mange andre stimler onsdag eftermiddag sammen til Middelfart Kommunes store nytårskur. Det sker i Laden på Hindsgavl Slot, og du kan her i artiklen følge slagets gang.

Vi sender live, når først borgmester Johannes Lundsfryd (S) byder velkommen og holder tale om det år, der er gået - og det år, som kommer, og når chefredaktør på Fyens Stiftstidende, Poul Kjærgaard, herefter giver sit bud på mediebranchens udfordringer - og løsninger. Og vi er selvfølgelig også på pletten med interviews med nogle af hovedpersonerne i pausen mellem talerne.

Middelfart Kommune holdt sin første nytårskur i 2008. Dengang var det for 300 mennesker og foregik på Kulturøen, men siden 2012 er nytårskuren blevet afholdt i Laden på Hindsgavl Slot.

Annonce
Middelfart Kommes nytårskur 2018. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce