Annonce
Middelfart

Første, anden, tredje, solgt: Værtshus sender børn på ferielejr

Bjarne Poulsen og Tina Bach vil sørge for, at udsatte børn i Middelfart Kommune kan komme på ferielejr til sommer, Det er der flere i byen, der gerne vil hjælpe med, da mange erhvervsdrivende har skænket flotte gaver til en kommende auktion. Foto: Mia Harm Madsen
Værtshuset Kolibrien holder næste weekend auktion til fordel for udsatte børn i Middelfart Kommune. Her har forretnings- og erhvervsdrivende i byen skænket flotte gaver, som der holdes auktion over i det lille værtshus i kælderen.

Middelfart: Ingen børn skal undvære en sommerferie. Ikke hvis det står til Tina Bach og Bjarne Poulsen, de er indehavere af Kolibrien i Middelfart. Værtshusparret vil endda selv sørge for, at børn fra Middelfart Kommune til sommer kan komme af sted på en uforglemmelig ferielejr, og det har de hele byens opbakning til.

Den 10. november vil de nemlig afholde auktion over gode ting og sager, som byens butikker og forretningsdrivende har skænket til det gode formål. Et auktionskatalog ligger klar på Kolibrien og her kan du finde alt muligt. Et gavekort til et testamente hos en advokat, et spa- og wellnessophold, smykker, ure, spegepølser, en aften med en musiker, gavekort til rengøring, elektriske tandbørster og meget, meget mere.

Annonce

Vil kysse 20.000 kroner

- Vi har før samlet ind til gode formål. For to år siden var det til hjemløse, og sidste år var det til julehjælp gennem Middelfart Kommune, hvor folk skulle smide penge i en sæk, men det var svært at få folk med, for når man donerer til kommunens julehjælp, så skal man være anonym, og derfor var folk betænkelige ved det, fortæller Tina Bach, der godt kunne se det fra Kolibriens gæsters side: De vidste simpelthen ikke, hvor deres penge havnede. Så derfor har parret i år valgt en anderledes og meget mere synlig strategi. Der er indgået en aftale med familienet.dk, der afholder ferielejre for børn og unge med handicap eller særlige behov.

- familienet.dk garanterer, at ingen af pengene herfra vil blive brugt på administrationsgebyrer, og at det er børn fra Middelfart Kommune, der kommer af sted på tur for de penge, vi samler ind her, fortæller Bjarne Poulsen.

- Og de har også lovet at vende tilbage til os for at fortælle, hvordan det er gået på lejren for de børn, der kommer af sted, uddyber Tina Bach, der er helt inde i sagerne:

- Ét barn på en ferielejr i en uge koster 1546 kroner.

- Så vi satser da på at kunne sende nogle stykker af sted, siger Bjarne Poulsen og griner.

- Jeg har en drøm om, at vi får 10.000 kroner ind, siger Tina Bach, mens krofatter er mere optimistisk:

- Jeg vil da gerne op og kysse de 20.000 kroner, siger han og griner igen.

Håber på en tradition

Det er et imponerende autionskatalog, som parret kan vise frem, og det er også kun med de forretningsdrivende og erhvervsdrivendes gode vilje, at dette er blevet en realitet.

- De lokale har været meget gavmilde med nogle dyre gaver. Vi har gjort det sådan, at de dyrere ting har fået en minimumspris, og når de ikke minimumsprisen til auktionen, så køber Kolibrien dem til minimumsprisen, fortæller Bjarne Poulsen, der også selv har kastet en aften med karaoke og fri bar for 20 personer ind i puljen.

Dette er forhåbentlig starten på noget godt, for parret har tænkt sig at fortsætte.

- Vi håber, at det bliver en tradition, at der altid den anden søndag i november vil være auktion på Kolibrien til fordel for velgørenhed, siger Tina Bach.

Auktionen finder sted søndag den 10. november klokken 13 på Kolibrien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kolding Kommune vil dumpe 360.000 kubikmeter fjordbund ved Trelde Næs: Nej tak siger biolog, fiskere og nabokommune

Annonce