Annonce
Fredericia

Første gang i 32 år: 18-årig kvinde med særligt sort bælte

Fredericia Judo og Ju-Jutsu Klub har fået sin yngste ju-jutsu kæmper i klubbens historie, der har præsteret et sort bælte af første grad. Det drejer sig om 18-årige Natacha Josefine Smed. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fredericia: Efter 12 måneders intensiv træning tre-fire gange om ugen kunne 18-årige Natascha Josefine Smed fra Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub for nylig få overrakt et sort bælte af første grad i ju-jutsu samt et samuraisværd af sin makker Frank Stjernholm.

Nathacha Josefine Smed er kun den anden kvinde i klubbens historie, der har fået 1. dan i sort bælte i ju-jutsu, og hun er den yngste nogensinde.

Det er 32 år siden, at en kvinde har fået sort bælte i ju-jutsu i Fredericia. Det var Helga Sørensen i 1987, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Nathascha Josefine Smed startede som rolling i Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub som fire-fem årig, og efter 14 års træning har hun altså opnået det sorte bælte. Gradueringen blev gennemført på årets sommerlejr, hvor hun sluttede af med forsvar mod to angribere, hvor den ene var verdensmester i fighting.

Natascha Josefine Smed har de seneste tre år undervist på Fredericia Judo og Ju-jutsu Klubs børnehold i ju-jutsu sammen med Frank Stjernholm. Det gør hun sideløbende med, at hun er ved at uddanne sig til tjener.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Ugens nedslag: Julen vandres i møde

Annonce