Annonce
Fredericia

Første psykolog er flyttet ind i sundhedshuset

Psykolog Magdalena Riis flyttede ind i sundhedshuset per 1. januar 2021. Hun er på nuværende tidspunkt den eneste psykolog i huset. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Fredericia: 1. januar 2021 var første side i den 365 sider lange bog, der skal tegne sig for resten af året. Det var samtidig dagen, hvor Fredericia Sundhedshus fik dets første og for nuværende eneste psykolog.

Magdalena Riis, der har klinikker i både Haderslev og Kolding, fik ydernummeret til en psykolog, der blev slået op.

Det skriver Fredericia Kommune i en pressemeddelelse

- Det at få klinik i Fredericia er som at komme hjem igen, og jeg er meget begejstret over den gode stemning der er, når man træder ind i sundhedshuset, siger Magdalena Riis i pressemeddelelsen.

Formand for sundhedsudvalget, Susanne Eilersen (DF) er glad for, at der nu er en psykolog på listen over tilbud i sundhedshuset.

- Vi har længe vist, at vi mangler psykologer på Fredericia Sundhedshus, og det har været et ønske at få enkelte privatpraktiserende psykologer til at bosætter sig i sundhedshuset. Nu har vi sat gode og egnede lokaler til psykologer i stand, og derfor er vi særlig glade for, at det er lykkes at få Magdalena Riis ind som en del af Fredericia Sundhedshus. Vi har manglet behandlingstilbud for voksne borgere som Magdalenas, men det har vi nu, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny Madsby-børnehave på vej: Her er placeringen, politikerne ønsker

Fredericia

Drop nationale test i Fredericia, foreslog Enhedslisten: Usædvanlig alliance bakkede op

Fredericia

Tirsdagens coronatal: Smittetrykket falder fortsat i Fredericia

Annonce