Annonce
Erhverv

Første spadestik: Byggeri af DLG's nye hovedkontor i Fredericia bliver sat i gang

Sådan kommer DLG's nye hovedsæde på Ballesvej til at se ud, når det står færdigt i løbet af 2020. Illustration: PLH Arkitekter

AP Pension står bag byggeriet af DLG's nye hovedsæde, som skal ligge på Ballesvej i Fredericia. Første spadestik bliver taget på fredag.

Fredericia: Fredag eftermiddag bliver der taget det første spadestik til det 7500 kvadratmeter store byggeri på Ballesvej, hvor grovvarekoncernen DLG's hovedsæde skal ligge, når det i løbet af 2020 flytter fra Axelborg i centrum af København til Fredericia.

AP Pension står som ejer af hovedkontoret, der bliver lejet ud til DLG.

- Med det første spadestik sætter vi gang i et stort og spændende byggeri i Fredericia. Vi har haft et godt samarbejde med Fredericia Kommune, der igennem hele processen har udvist stor smidighed. Og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med kommunen i fremtiden, for vi ser Fredericia og Trekantområdet som et interessant og spændende område, som rummer rigtig gode udviklingsmuligheder, siger Peter Olsson, der er administrerende direktør i AP Ejendomme, i en pressemeddelelse.

NRE Denmark er totalentreprenør på byggeriet, mens arkitektfirmaet PLH Arkitekter har slået stregerne.

- Det er stort og spændende projekt, vi er med til at sætte gang i Fredericia. Sammen med AP Pension skaber vi interessante rammer for de mange medarbejdere, der kommer til at arbejde i det nye hovedkontor, siger Jacob Eiskjær Olesen, som er administrerende direktør i NRE Denmark.

Annonce
Over 300 får arbejdsplads i det 7500 kvadratmeter store kontor. Illustration: PLH Arkitekter

Borgmester glæder sig

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) er naturligvis tilfreds med, at kommunen får over 300 nye arbejdspladser i løbet af et par år.

- DLG er en fantastisk virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere, og vi er enormt stolte over, at de er i færd med at flytte til Fredericia. Samtidig er vi begejstrede for det frugtbare samarbejde med AP Pension, siger borgmesteren i samme pressemeddelelse.

Han vil også tale til spadestikket, som finder sted fredag klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112 For abonnenter

Mænd fægtede med lange knive under røveri: På blot fire minutter røvede de brugs

Annonce