Annonce
Erhverv

Første spadestik: Byggeri af DLG's nye hovedkontor i Fredericia bliver sat i gang

Sådan kommer DLG's nye hovedsæde på Ballesvej til at se ud, når det står færdigt i løbet af 2020. Illustration: PLH Arkitekter

AP Pension står bag byggeriet af DLG's nye hovedsæde, som skal ligge på Ballesvej i Fredericia. Første spadestik bliver taget på fredag.

Annonce

Fredericia: Fredag eftermiddag bliver der taget det første spadestik til det 7500 kvadratmeter store byggeri på Ballesvej, hvor grovvarekoncernen DLG's hovedsæde skal ligge, når det i løbet af 2020 flytter fra Axelborg i centrum af København til Fredericia.

AP Pension står som ejer af hovedkontoret, der bliver lejet ud til DLG.

- Med det første spadestik sætter vi gang i et stort og spændende byggeri i Fredericia. Vi har haft et godt samarbejde med Fredericia Kommune, der igennem hele processen har udvist stor smidighed. Og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med kommunen i fremtiden, for vi ser Fredericia og Trekantområdet som et interessant og spændende område, som rummer rigtig gode udviklingsmuligheder, siger Peter Olsson, der er administrerende direktør i AP Ejendomme, i en pressemeddelelse.

NRE Denmark er totalentreprenør på byggeriet, mens arkitektfirmaet PLH Arkitekter har slået stregerne.

- Det er stort og spændende projekt, vi er med til at sætte gang i Fredericia. Sammen med AP Pension skaber vi interessante rammer for de mange medarbejdere, der kommer til at arbejde i det nye hovedkontor, siger Jacob Eiskjær Olesen, som er administrerende direktør i NRE Denmark.

Over 300 får arbejdsplads i det 7500 kvadratmeter store kontor. Illustration: PLH Arkitekter
Annonce

Borgmester glæder sig

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) er naturligvis tilfreds med, at kommunen får over 300 nye arbejdspladser i løbet af et par år.

- DLG er en fantastisk virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere, og vi er enormt stolte over, at de er i færd med at flytte til Fredericia. Samtidig er vi begejstrede for det frugtbare samarbejde med AP Pension, siger borgmesteren i samme pressemeddelelse.

Han vil også tale til spadestikket, som finder sted fredag klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia HK

FHK-cheftræner var stolt og nedslået på en og samme tid - men mest nedslået

Fredericia

FHK er fortsat skadesramt: Fire mand er ude, og én er ikke på toppen

Annonce