x
Annonce
Fodbold

F'ernes es skifter til Dalum

Mads Isaksen har spillet sin sidste kamp for Fredericia fF i denne omgang. Han skifter til Dalum i 2. division. Arkivfoto
Mads Isaksen, der er mest kendt for at have scoret et hav af mål for Fredericia fF, fortsætter i 2. division hos Dalum.

Fredericia: Når Fredericia fF går på banen til sin første kamp i serie 1 i den kommende sæson, bliver det uden den mest fremtrædende spiller på holdet i de seneste mange sæsoner.

Angriberen Mads Isaksen er blevet offentliggjort som ny spiller hos Dalum IF, der spiller i 2. division.

- Han er en super dygtig angriber og kant, som vi forventer os meget af. Han har den målnæse, som vi søgte efter, da Mads Raben rejste til Færøerne. Samtidig har han vist fine færdigheder i samspillet med mange af vores andre dygtige offensive kræfter, siger Dalums sportschef, Jesper Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Mads Isaksen scorede 17 mål for F'erne i jyllandsserien i sidste sæson, hvor han var klubbens topscorer - det er bestemt ikke første gang, han har båret den titel. Derfor må han betegnes som et stort tab for klubben. Han har tidligere prøvet sig af i 2. division hos FC Sydvest og Otterup, men begge gange er han vendt "hjem" til F'erne.

- Jeg synes, Dalum IF er det perfekte match for mig, og så synes jeg, sammenholdet i Dalum er ekstraordinært, siger Mads Isaksen.

Han er blevet 27 år gammel og har deltaget i Dalums træningskampe denne vinter. Her er det både blevet til mål og oplæg, og det har været kraftigt medvirkende til, at han har fået en kontrakt med 2. divisions-klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Søren Møller taler ud: Teaterchef håbede med opsigelse at redde sin drøm

Kultur For abonnenter

København var et dyrt bekendtskab: To forestillinger slog bunden ud af teatret

Annonce