Annonce
Erhverv

Fagforbund giver lagkage til transport-virksomhed

3F Vejle giver lagkage til transportvirksomheden Havi Logistics for at hædre virksomheden for at tage socialt ansvar. Foto: 3F
- Vigtigt at rose virksomheder, der tager et socialt ansvar, siger 3F-formand Martin Jensen, der torsdag deler lagkage ud på en lokal transportvirksomhed.

Vejle: Transportvirksomheden Havi Logistics får torsdag besøg af den lokale afdeling af fagforbundet 3F.

Med sig til virksomhedens domicil på Transitvej i den nordlige del af Vejle Kommune har 3F'erne en lagkage, som fagforbundet giver for at sætte fokus på Havi Logistics' politik på lærlingeområdet.

- Det er vigtigt at rose virksomheder, der tager et socialt ansvar, hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet til at få et job samt gør det ekstraordinært godt på lærlingeområdet. Vi kritiserer ofte virksomheder, når de ikke opretter lære- og praktikpladser nok eller ikke skaber en rummelig arbejdsplads. Men det gør Havi Logistics, og det skal belønnes, siger afdelingsformand i 3F Vejle, Martin Jensen om baggrunden for besøget på virksomheden, der har omkring 120 ansatte.

3F har tidligere givet en lærlinge-lagkage til byggefirmaet Ove Larsen A/S og håbet er, at andre virksomheder lader sig inspirere af de gode eksempler, fortæller Martin Jensen.

- Det er ekstremt vigtigt for både virksomhederne, arbejdstagerne og det danske samfund, at der skabes gode og attraktive lærlingepladser. Vi kommer til at mangle faglært arbejdskraft i fremtiden, og derfor er det vigtigt med gode lærepladser til unge, så de i højere grad søger mod erhvervsuddannelserne, siger Martin Jensen.

Hos Havi Logistics ser administrerende direktør Marianne Lock frem til besøget.

- Vi er superglade for påskønnelsen. Vi mangler altid dygtige chauffører, og uddannelse står højt på vores dagsorden, lyder det fra Marianne Lock.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce