Annonce
Middelfart

Faldefærdigt sommerhus sat til salg for seks millioner: Mægler tror på hurtig handel

Hverken det lille anneks eller selv sommerhuset lokker lidt syd for middelfart. Det gør til gengæld beliggenheden og udsigten på den anden side. Foto: Nybolig Middelfart
Mindre grund med dårligere beliggenhed på samme vej er sidste år solgt for 5,5 millioner kroner.

Nordvestfyn: Selv om markedet for sommerhuse er glohedt i øjeblikket, virker seks millioner kroner for et faldefærdigt træhus på 55 kvadratmeter umiddelbart voldsomt. Prisen skyldes da heller ikke huset men placeringen. Den 1600 kvadratmeter store grund ligger i et ugeneret område lidt syd for Middelfart, på en skrænt direkte ned til udmundingen af Gamborg Fjord.

Det er den 1600 kvadratmeter store grund ned til udmundingen af Gamborg Fjord, som skal få en køber til at lægge seks millioner kroner for Skrillingestrand 96. Foto: Nybolig Middelfart
Udsigten lokker fra den høje skrænt. Foto: Nybolig Middelfart

Adam Rasmussen fra Nybolig Middelfart, der står for salget, er godt klar over, at nogle vil synes, prisen er høj. Men han tror på et hurtigt salg.

- For godt et år siden blev der solgt en grund i samme kvarter til 5,5 millioner kroner. Den var lidt mindre og lå længere nede af vejen, hvor skrænten er lavere og udsigten derfor ikke er den samme som her. Og den røg hurtigt i overbud.

- Så jeg tror ikke, der går lang tid, før en køber har meldt sig til denne her, siger Adam Rasmussen og afslører, at man allerede er i dialog med de første interesserede, selv man kun har haft sagen i en uge.

Han fortæller, at kommunen i 2014 godkendte et byggeprojekt med 106 kvadratmeter bolig og 85 kvadratmeter kælder på grunden.

- Det vil en ny køber også kunne opføre, siger Adam Rasmussen, der samtidig understreger, at det kun må benyttes som fritidshus. Det vil sige, at ejer må bo fast i huset fra 1. marts til og med oktober. Resten af året skal det ske i kortere perioder.

Af tinglysningen fremgår, at Skrillingestrand 96 ejes af Mikkel Johansen fra Viby i Aarhus. Han købte grunden i 2011 for 2.850.000 kroner og har derfor udsigt til en god gevinst.

Annonce

26 kvadratmeter til to millioner

Lidt længere sydpå ved indgangen til Svinø er et andet sommerhus til salg i et naturområde, hvor der yderst sjældent er mulighed for at købe noget. Med en et prisskilt på to millioner er der også her tale om en relativ høj kvadratmeterpris, det ældre, røde træhus er nemlig kun på 18 kvadratmeter. Til gengæld er der en helt særlig udsigt fra den højtbeliggende og 911 kvadratmeter store grund på Fjordvej 42.

Idyllen er overvældende, når solen kaster sine lune stråler ned over det kun 18 kvadratmeter store sommerhus ved indkørslen til Svinø. Foto: Nybolig Middelfart

Huset er også til salg hos Nybolig Middelfart, og Adam Rasmussen fortæller, at der må opføres yderligere otte kvadratmeter, så man i alt når op på 26 kvadratmeter bolig.

- Huset har været til salg en måneds tid, og vi har haft 15 forespørgsler, fortæller den lokale ejendomsmægler.

Fjordvej 42 ejes af Vita Edna Rasmussen fra Nørre Aaby, fremgår det af tinglysningen.

Der er fri udsigt til strandengene og vandet fra den lille terrasse på Fjordvej 42. Foto: Nybolig Middelfart
Der er ro og fred og stor afstand til naboerne fra det lille røde træhus. Foto: Nybolig Middelfart
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommunal chef forsøgte to gange at gå videre med affære-rygter - Bjerregaard sagde nej

Debat

Klumme: Vi bør aldrig blive helt voksne

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Alarm 112

Spøgelsesbilist passerede 15-20 andre bilister uden at ane uråd: Nu er han varetægtsfængslet

Fredericia For abonnenter

Borgmestersag betød farvel til 'den perfekte embedsmand': - Jeg tager afskedigelsen til efterretning

Annonce