Annonce
forside

Falsk klovn skræmte bilister med økse - ny trend er nået til Fredericia

En ny og skræmmende trend, der bl.a. er kendt fra USA og England, ser folk klæde sig ud som klovne i et forsøg på at skræmme dem omkring sig. Nu er trenden nået til Fredericia, hvor en 13-årig med falsk økse skræmte bilister. Foto: Scanpix
Erritsø - En ny trend fra USA og England ramte onsdag Erritsø. Her oplevede blandt andet bilister, at et ungt menneske klædt ud i klovnekostume rendte rundt og skræmte folk med, hvad der lignede en økse.

Det viste sig dog hurtigt, at det bare var en plastikøkse. Flere skrev om det på Facebook i gruppen "Hvem hved hvad i Fredericia", og hurtigt blev det opklaret, at det var unge drenge, der tilsyneladende var inspireret af en ny trend fra USA og England, hvor folk klæder sig ud som klovne og skræmmer folk.

Politiet fik også et par opringninger, fortæller Ole Eckholdt fra Fredericia Lokalpoliti:

- Der var en dreng, der var klædt ud som klovn og rendte rundt med en plastikøkse. Det er klaret i samarbejde med kommunen og SSP. Det var en 13-årig dreng. Hans far er underrettet, fortæller Ole Eckholdt.

En af pædagogerne fra ungemiljøet i Bygaden, Nini Ravn, skriver i Facebook-gruppen:

- De har lovet at de aldrig sker igen. Vi slipper det selvfølgelig ikke her, men tager en snak med dem og deres forældre i morgen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Placering til institution i Madsby rammer gammel losseplads: Undergrund skal grundigt undersøges

Annonce