Annonce
Fredericia

Lokker med slik og deler flyers ud: Familie jager boligdrøm med kreative midler

Familien Fauerskov har taget alternative og kreative midler i brug i et forsøg på at hjælpe mæglerne med at få deres hus på Ægirsvej solgt hurtigt. Her deler mor Michelle flyers og slikposer ud sammen med treårige Villum og seksårige Alfred. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Familien Fauerskov i Fredericia deler flyers og slikposer ud i håb om hurtigt hussalg, så de kan købe deres næste drømmehus.

Fredericia: - Vil du have en gratis pose slik? Og leder du efter et nyt hus?

Sådan spørger Jakob og Michelle Fauerskov i disse dage, når de deler flyers og en lille pose slik ud forskellige steder i byen, hvor børnefamilier kommer. Dinos Legeland, daginstitutioner og ved Rema 1000 på Indre Ringvej - få hundrede meter fra, hvor de bor.

Familien Fauerskov satte i sidste uge deres hus til salg, fordi de har fundet deres næste drømmebolig. For at få den boligdrøm til at gå i opfyldes kræver det, at de får solgt deres nuværende hus hurtigt. Mens deres ejendomsmægler bruger sit landsdækkende netværk og de gængse hussalgskanaler, har Jakob og Michelle tænkt et stykke ud af boksen og taget anderledes og kreative midler i brug.

- Vi spurgte os selv, hvor kan vi som sælgere gøre noget ekstra, så vi fik lavet en flyer. Og så har vi snakket om, hvor finder vi beslutningstagerne, fortæller Jakob Fauerskov, der søndag tog en tur i Dinos Legeland og delte deres hussalgsflyer og en slikpose ud til de mange forældre, der sad og ventede, mens poderne boltrede sig.

Alfred foreslog, at de delte flyers ud i lillebror Villums børnehave, så Jakob Fauerskov har delt 80 flyers ud ved børnehaver og vuggestuer i nabolaget. Og familien har trodset ulvetimen for at sprede budskabet om, at deres hus på Ægirsvej er til salg, udenfor Rema 1000.

Annonce
Familien Fauerskov søger med kreative ideer efter en familie, der kan overtage deres hus med legeskib i baghaven. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter

Ejendomsmægler advarer

Og familien bliver mødt med smil, når de deler slik og en salgsannonce ud. Selvom de færreste er på jagt efter en bolig, tager de annoncen med, for de kender måske nogen, der leder efter bolig. Og det er præcis det, Jakob Fauerskov håber på.

Indehaver af EDC Domus, Johs Andersen, hilser familiens initiativ velkommen, men han understreger også, at det er meget usædvanligt og ikke noget, de opfordrer folk til.

- Vi er glade for, at nogen selv gør en indsats for at promovere det lokalt, men vi knokler lige så hårdt i vores ende, siger Johs Andersen og tilføjer:

- Familien Fauerskov prøver at ramme meget lokalt, hvor vi kan markedsføre noget bredere med vores landsdækkende køberkartoktek.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce