Annonce
Middelfart

Familievirksomhed får ny direktør: Franske LIP-ejere er klar med ny frontfigur i det fynske

Torben Beck afløser Brian Vangsted på direktørposten hos fliseklæbproducenten LIP i Nørre Aaby. Foto: Bostik
Annonce

Nørre Aaby: Franske Bostik, der i foråret overtog den succesrige familievirksomhed LIP i Nørre Aaby, er nu klar med deres nye frontfigur i det fynske. Nemlig Torben Beck, der er udnævnt til direktør for både Bostik og LIP’s afdelinger i Norden.

Han afløser Brian Vangsted, der stopper ved årets udgang efter at have fået konstateret parkinsons sygdom.

Brian Vangsteds far var i sin tid med til at grundlægge LIP, som nu årligt sælger fliseklæb for et trecifret millionbeløb og alene sidste år kom ud med et overskud på 29 millioner kroner.

Brian Vangsted, der ses i forgrunden under et velbesøgt læsermøde på LIP, forlader familievirksomheden ved årsskiftet. Foto: Sofie Secher Karlsen

Bostik oplyser i en pressemeddelelse, at Torben Beck har en kandidatgrad i business administration og en executive MBA. Han har arbejdet i coating-branchen hos PPG i 10 år i forskellige kommercielle og ledelsesmæssige stillinger og har her også opnået kendskab til byggebranchen.

Torben Beck har tidligere været forretningsdirektør for Dach & Nordics. Han vil stå i spidsen for Construction & Consumer-forretningen.

Torben Beck erstatter ikke kun Brian Vangsted som administrerende direktør for LIP men også Robert Massey, administrerende direktør for Bostik Norden. Han vil tiltræde en ny stilling i Bostiks organisation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Brudekjole-kreatør har vokset sig for stor til nuværende lokaler og flytter ind på Axeltorv

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Fredericia For abonnenter

Klar tale til minister og ordførere: Private aktører skal bidrage til Fredericia Teater version 2.0

Annonce