Annonce
Fredericia

Farvel til kørekortet: Fartsynder kørte 128 km/t på Vestre Ringvej

Sydøstjyllands Politi fangede igen mange fartsyndere, da de besøgte Vestre Ringvej for anden gang på to uger. Foto: Michael Bager

Fredericia: For to uger siden lovede politiet, at de fremover ville have et ekstra øje på Vestre Ringvej.

Det skete efter, at en hel del bilister gik i fartfælden til en kontrol på strækningen. Ifølge politiet er antallet af biler, der kører for stærkt, mere end dobbelt så højt på Vestre Ringvej som gennemsnittet for målinger på andre veje.

Og løftet indfriede politiet allerede mandag, hvor de hen på eftermiddagen og aftenen besøgte Vestre Ringvej med en fotovogn, skriver Sydøstjyllands Politi på Facebook.

Og igen viste resultaterne, at mange bilister træder for tungt på speederen på strækningen, hvor der højst må køres 60 kilometer i timen.

I skal nok nå det

Ud af de 1065 bilister kørte 107 for stærkt, hvilket svarer til cirka ti procent. Ni fik et klip i kørekortet, mens to bilister fik frakendt førerretten. Heraf én betinget og én ubetinget, da de kørte henholdsvis 108 og 128 kilometer i timen.

- Vestre Ringvej er kendetegnet med en del tung trafik til og fra bryggeriet og andre virksomheder og flere ud- og indkørsler, hvor der kan opstå farlige situationer. På strækningen, hvor den tilladte maximale hastighed er skiltet med 60 km/t, har vejforløbet desuden en kurve og en indsnævring fra 2 til 1 vognbane. Derfor er en hastighed på 128 km/t fuldstændig uacceptabel, og målingens resultat giver anledning til, at vi vil fokusere endnu mere på denne strækning, skriver politiet, som også slutter af med følgende råd.

- Pas nu på hinanden derude. I skal nok nå det.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

112

Endnu en nattetur for brandvæsenet: Bil udbrændte i skov

112

Flammer åd villa ved Pjedsted – nu er resultat af brandundersøgelse kommet

Annonce