Annonce
Børkop

Farverigt løb hitter i Gårslev

Sådan så det ud sidste efterår, da der blev afholdt Funrun på Fælleshåbsskolen. Til august kommer løbet til Gårslev. Arkivfoto

Gårslev: Når der til august bydes på byfest i Gårslev vil der være en nyhed med på programmet.

En populær nyhed.

Funrun hedder det, og her skal man ikke bare løbe en tur, men bliver godtog grundigt "farvet" til undervejs.

- Det går rigtigt godt med billetsalget. Vi solgte halvdelen på den første uge, og derudover kommer der løbende tilmeldinger til. Men der er stadig pladser, så hold dig ikke tilbage, siger Signe Bendorff, der er med i byfestudvalget.

Funrun finder sted fredag den 17. august sidst på eftermiddagen.

- Det er en nyhed, vi valgte at byde ind med, fordi det henvender sig til alle. Det handler på ingen måde om at vinde, men om at være med og få en sjov oplevelse sammen med andre. Alle kan jo deltage, lige fra børn i klapvogne til de ældste med rollator, siger hun.

Og jo, man bliver farvet godt og grundigt til undervejs men det er med ufarlige farver, der lige er til at vaske af.

Man kan bestille billet på billetfix.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bredt forlig på plads: Flere upopulære spareforslag blev pillet af bordet

Kommentar For abonnenter

Lokalredaktørens kommentar: Der er egentlig kun et rigtigt valg om Gauerslund Idrætsanlægs fremtid

Gauerslund: Jeg misunder ikke politikerne i Vejle Byråd, for det er nu, de for alvor skal vise, hvad de lavet af. Det er nu, der skal fordeles penge, for budgetforhandlingerne er i fuld gang, og hvor der deles penge ud, er der vindere og tabere. Nogen får, andre får ikke som håbet. Nogen får slet ingenting. Men hvad angår Gauerslund Idrætsanlæg, er det ikke spørgsmål, om der findes penge eller ej. Penge skal findes, alt andet vil være verdens dårligste joke. Børkop og Brejning er i så hastig vækst, at det er svært at følge med i området, og det eneste, kommunen lige nu kan tilbyde de mange tilflyttere, er et par haller, hvoraf den ene er meget træt og slidt. Noget skal ske, og det skal helst ske straks, men så simpelt er det heller ikke. For skal man vælge den løsning, som er nemmeste at gå til, ja, så er der en chance for, at man ikke fremtidsikrer nok. Kort sagt: Hvis man vælger at lave tilbygninger til det nuværende, er det et hurtigt fix. Omvendt kan man vælge at bygge helt nyt og dermed tænke 40 år ud i fremtiden, men det koster, og det udskyder byggeriet, og tid er penge i et område, hvor halkapaciteten er grotesk lav. Nyt eller tilbygninger? Det valg sidder politikerne med nu. Og det er så deres rolle lige nu. Jeg misunder dem ikke, for egentlig er der kun et rigtig valgt, nemlig at bygge nyt og dermed kigge ind i fremtiden, men det er trods alt også nemmere sagt end gjort. I sidste ende skal et stort økonomisk puslespil gå op. Sådan er det, når budgetter lægges. Spændende bliver det. Terningerne er kastet.

Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Annonce