Annonce
FC Fredericia

FC-anfører: Vores livliner begynder at slippe op

FC Fredericia skal i gang med at vinde nogle fodboldkampe. Efter to nederlag i træk, er det de barske realiteter for klubben, som er ved at falde fra i løbwet om top-3. Arkkivfoto
Christian Ege Nielsen erkender, at FC Fredericia skal se at komme i gang igen efter to dårlige kampe med nederlag til følge. Top tre sætter sig, og FC's chance for at komme med er mindsket betragteligt på to uger.

Fredericia: Hvis et nederlag i 1. division er som gift, svarer to nederlag til at få en baljefuld koncentreret Roundup i hovedet.

Og således står FC Fredericia lige nu i gift til halsen efter to nederlag i træk til henholdsvis Fremad Amager og Lyngby.

- Det var to kampe, hvor vi som hold præsterede under niveau, og det har gjort ondt på os. Men vi ved, at vi har styrken og kvaliteten til at rejse os igen. Det bliver der brug for nu, siger klubbens anfører, Christian Ege Nielsen.

Han ved godt, at det ikke ser for godt ud for FC. Næstved er på tredjepladsen, syv point foran FC lige nu. Med andre ord skal der en sejr til i Helsingør på søndag, hvis håbet om at ende i top tre fortsat skal leve sådan for alvor.

- Holdene foran os begynder at trække fra, og vi bliver ikke ved med at få de der livliner, vi har fået tidligere på sæsonen. Vi skal vinde, hvis vi vil være med, når det begynder at snerpe til, siger anføreren.

Annonce

Holdene foran os begynder at trække fra, og vi bliver ikke ved med at få de der livliner, vi har fået tidligere på sæsonen. Vi skal vinde, hvis vi vil være med, når det begynder at snerpe til.

Christian Ege Nielsen, anfører, FC Fredericia

 

Respekt for dem under os

Tabellen er vild. FC har 36 point på tredjepladsen. Der er otte point op til nummer et og 10 ned til Helsingør, som er det første hold under nedrykningsstregen. Christian Ege Nielsen kalder de seneste to kampe for uacceptable.

- Vi skal have respekt for dem, der ligger under os. Hvis ikke vi forbedrer os, kan vi godt ende i det dernede, siger Ege med henvisning til kampen om at undgå nedrykning.

- Men vi ved også, at en sæson har bølgedale. Nogle gange går det op, og andre gange går det ned. Vi befinder os i en bølgedal lige nu, men vi tror stadig på de ting, vi går og laver til hverdag, siger anføreren.

Christian Ege Nielsen kan ikke selv være med i søndagens kamp, da han afsoner en karantænedag, som han tacklede sig til mod Lyngby søndag. På papiret er FC Helsingør en overkommelig modstander. Nedrykkeren fra Superligaen har gang i en horribel sæson, og ligger på 11.-pladsen i 1. division. Nordsjællænderne har blot vundet seks af de 25 kampe, som de har spillet i denne sæson.

FC Fredericia og FC Helsingør er mødtes to gange tidligere i sæsonen. Begge opgør endte med en 1-0-sejr til FC.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce