Annonce
Sport

FC-chef efter nederlag: Der kommer en ny angriber

Jonas Dal påpeger, at der kommer en ny angriber til FC. Men han ved ikke, hvornår det bliver eller hvem det bliver. Arkivfoto: Scanpix

FC Fredericia får en angriber ind, inden transfervinduet lukker. Det fastslog cheftræner Jonas Dal efter det uforståelige nederlag til Thisted.

Fredericia: Jonas Dal var lettere rystet over FC Fredericias nederlag til Thisted. FC havde kampen i sin hule hånd i 85 minutter, men tabte 2-1.

- Jeg tror aldrig, jeg har set eller været involveret i en kamp, hvor det ene hold havde så mange chancer og dominans, men endte med at tabe, sagde cheftræneren.

Det uundgåelige spørgsmål er, hvornår FC får den angriber, som klubben sukker efter.

- Han skal nok komme, men jeg kan ikke sige dig hvornår. Der er noget i støbeskeen, men der er så mange forskellige ting, der skal falde i hak, så det er umuligt at sige noget endnu. Lykkes vi ikke med det, vi har gang i, finder vi på noget andet, sagde Jonas Dal.

FC tabte som følge af to indkast, der blev fatale. FC-spillerne agerede Tornerose i situationerne, og det kom til at koste mål.

- Jeg vil gerne forsvare James lidt på det første mål. For linjedommeren vinkede indkast til os, men dommeren omstødte det, og så tog de det hurtigt. Men så er jeg også færdig med at forsvare ham, for når man er færdig med sådan en kamp her som forsvarsspiller, skal man være så træt mentalt, at man er klar til at gå ind og sove, sagde cheftræneren.

Spillerne leverer

Med den sætning mente han, at FC havde bolden så meget, så forsvaret hele tiden skal være årvågen, såfremt modstanderen vinder den og slår kontra.

- Et hold som Barcelona kan dominere en hel kamp uden at lave fejl, fordi de har prøvet det mange gange. Vi har prøvet det mod Ringe i pokalen, som var direkte dårlige, og vi har prøvet det i dag. Forhåbentlig bliver vi klogere og mere erfarne hver gang, sagde han.

Han stod med en underlig følelse, for han kunne ikke rigtig revse sit hold, selvom det havde tabt til upåagtede Thisted.

- Spillerne leverede den fight, der skal til. Jeg kan ikke sætte en finger på det. De gør præcis det, vi har snakket om i stort set hele kampe, sagde han.

Hvordan han på kort sigt eliminerer fejlene, der koster mål, havde han et relativt klart svar på.

- Vi skal se en masse video, så vi kortlægger, hvad vi gør forkert, sagde han.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Fredericia

Rambøll om cirkelbroen: - Når vi laver en fejl, så står vi ved det

Annonce