Annonce
FC Fredericia

FC-cheftræner: Vi må kigge indad

Jonas Dal havde svært ved at acceptere, at FC Fredericia lukkedde 3-3-målet ind mod Silkeborg. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
FC Fredericias cheftræner havde svært ved at forstå, at klubben havde tabt til Silkeborg i pokalturneringen. Især målet til 3-3 gjorde ondt på ham.

Fredericia: Jonas Dal havde svært ved at acceptere, at FC Fredericia blev slået ud af pokalturneringen fredag aften. Silkeborg sejrede med 4-3, og især målet til 3-3 gjorde ondt på cheftræneren.

- Når vi lukker mål ind i sådan en situation, må vi kigge indad. Om det er os på sidelinjen, der ikke får kommunikeret rigtigt, eller om det er spillerne derinde, der ikke helt får aftalerne på plads, det er svært at sige, sagde han.

Han var ved at skifte Dennis Høegh ind helt til sidst, men han ventede, og det gjorde måske også udslaget.

- Dommeren gjorde opmærksom på, at der ville blive lagt tid til, hvis vi skiftede. Så derfor ventede vi. Det var måske også en forkert beslutning, sagde cheftræneren.

FC Fredericia dominerede totalt før pausen, men Silkeborg skiftede om og kom ud til anden halvleg med et skrinlagt tremandsforsvar og kørte 4-4-2. Det virkede til at tage fusen på FC Fredericia.

- Vi kommer til at tage nogle forkerte beslutninger i vores opspil. Vi spiller ikke bolden ud, men vælger i stedet at sparke langt. Og de får samtidig et boost af at skifte formation. De bliver bedre til at presse os, men jeg synes hurtigt, at vi får styr på det, sagde cheftræneren.

Han bragte Andreas Rahaauge, Uzo, Lukas Enevoldsen, Martin Mikkelsen og Nikolaj Kirk i spil. Alle er mænd, der ikke har spillet meget, men som fik værdifulde minutter i benene.

- Det var henrivende at se den måde, de gik til kampen på. Det havde givet en kæmpe lykkefølelse for os og dem, hvis vi havde vundet. Derfor er det også ekstra surt at stå her nu, sagde Jonas Dal.

Annonce
Det var henrivende at se den måde, de gik til kampen på. Det havde givet en kæmpe lykkefølelse for os og dem, hvis vi havde vundet. Derfor er det også ekstra surt at stå her nu.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericias borgmester er uenig med kolleger: Analyse af ny forbindelse over bil-bebyrdet Lillebælt må vente

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce