Annonce
Sport

FC forlænger med central spiller - derfor er det altafgørende

Mads Eriksen er en afgørende spiller for FC Fredericia. Derfor er det godt nyt for klubben, at han har forlænget sin aftale. Arkivfoto: Mette Mørk

FC Fredericia har forlænget aftalen med en af sine vigtigste spillere. Mads Eriksen har sat signatur på en aftale, der løber til sommeren 2020.

Annonce

Fredericia: FC Fredericia har forlænget kontrakten med en af sine vigtigste spillere: Stopperen Mads Eriksen har skrevet under på en aftale af to års varighed.

Forlængelsen af Eriksen er godt nyt for FC, for han har været en markant del af startformationen, siden han kom til fra Skive i vinteren 2017. Hans pasningsblik frem ad banen sætter masser af angreb i gang fra bageste geled, og han har været generalen, der har styret forsvaret.

Det meste af hans forår blev dog ødelagt af en skade i akillessenen. Den holdt ham ude af otte 1. divisionskampe og pokalsemifinalen mod Silkeborg. Kun én af de ni kampe blev vundet.

- Han er en vigtig spiller for os, og det er glædeligt, at vi har kunnet forlænge aftalen. Nu leder vi efter endnu en stopper til at forstærke bagkæden, siger direktør Stig Pedersen.

FC har sagt farvel til både Piscu og Andreas Nordvik, som heller ikke var at finde i Madsby Enge tirsdag aften til showkampen mod Fredericia fF. Begge er rejst hjem til henholdsvis Spanien og Norge.

Med Mads Eriksens forlængelse råder klubben nu over to stoppere: Mads Eriksen og Erik Nissen. Desuden kan anfører Christian Ege Nielsen spille i bagkæden i en snæver vending.

Det er ikke utænkeligt, at FC Fredericias faste stopper-par i næste sæson bliver netop Eriksen og Nissen. Sidstnævnte trådte ind i startformationen efter Eriksens skade, og han har gjort det overraskende godt trods sine 21 år og sin fortid i 2. division. Han bliver kun bedre af at have en styrmand ved sin side.

Annonce

Vigtige ambitioner

FC Fredericia meldte tidligere på sæsonen ud, at man gerne ville i Superligaen indenfor fire år. Det tiltalte Mads Eriksen.

- Jeg vil gerne være i en klub, som går efter toppen, og som ikke bare ønsker at være med. Den nye målsætning viser, at vi vil derop, hvor det er sjovt. Så kan det godt være, at vi sætter os selv under pres, men det er kun fedt, siger Mads Eriksen.

Han er ved at være klar igen efter sin skade, så han forventer, at han er klar til at genoptage træningen under den nye cheftræner, Jonas Dal.

Med Mads Eriksens forlængelse råder FC Fredericia nu over en solid rygrad til næste sæson: Målmand Alexander Nybo, stopperne Mads Eriksen og Erik Nissen, midtbanespillerne Christian Sørensen og Christian Ege samt angriberne Anders Holvad og Dennis Høegh har alle kontrakt med klubben forbi sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce