Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia forlænger med anføreren

Christian Ege Nielsen bliver i FC Fredericia. Han har skrevet under på en ny, tre-årig aftale med klubben. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Christian Ege Nielsen bliver i FC Fredericia. Klubbens anfører og talisman har skrevet under på en aftale, der løber til sommeren 2024.

Fredericia: Christian Ege Nielsen har skrevet under på en tre-årig kontrakt med FC Fredericia.

Dermed har klubben  sikret sig en længere aftale med en af sine absolut vigtigste spillere. Hans oprindelige kontrakt stod til udløb i sommeren 2021, men nu er den forlænget til sommeren 2024.

- Ege har i de seneste sæsoner været omdrejningspunktet på vores hold. Han har bevaret sit anførerbind under forskellige trænere, og den rolle har han udfyldt til alles fulde tilfredshed. Vi ser ham også udfylde den rolle i de kommende år, siger direktør Stig Pedersen til Fredericia Dagblad.

Annonce

Der har ikke været så meget tvivl hos ledelsen om, at anføreren skulle fortsætte.

- Han er en spiller, der hele tiden vil lære og gøre tingene bedre. Han er en klubmand, der gerne vil optimere os som klub og gøre noget godt for Fredericia som by, siger Stig Pedersen.

Christian Ege Nielsen havde  en vanskelig start under den nye træner Michael Hansen, men den fik han hurtigt rystet af sig og har været velspillende i langt hovedparten af kampene denne sæson.

- Han udvikler sig hele tiden, og han har også løftet sig efter Michael Hansen kom til. Vi er meget glade for vores anfører, siger Stig Pedersen.

Christian Ege Nielsen kom til FC Fredericia i 2012 og har, ifølge klubbens hjemmeside, spillet 259 kampe for klubben. Det er nok til en position som den spiller i klubben med næstflest optrædener.

Flest har Jes Bekke med 371.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet til stede i Korskærparken: Større indsats efter meldinger om hærværk og uønsket ophold i kældre

Annonce