Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia forlænger med offensivt es

Kristian Kirkegaard (i gul vest) har god grund til at juble. Han har fået en ny kontrakt med FC Fredericia. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Kristian Kirkegaard har skrevet under på en ny aftale med FC Fredericia, som udløber i sommeren 2023.

Fredericia: FC Fredericia har forlænget aftalen med endnu en spiller. Tidligere på dagen meldte klubben ud, at anfører Christian Ege Nielsen har forlænget sin aftale, og nu har man også forlænget med det offensive es Kristian Kirkegaard.

Hans oprindelige aftale stod til udløb i sommeren 2021, men den er blevet forlænget med to år, så den nu udløber i sommeren 2023.

- Kirkegaard har haft en vigtig rolle for os, lige siden han kom til klubben. Han har taget flere skridt frem i denne sæson, og vi har en forventning om, at han kommer til at udvikle sig endnu mere, siger klubbens direktør Stig Pedersen til Fredericia Dagblad.

Annonce

23-årige Kristian Kirkegaard skiftede til FC Fredericia fra Kolding i sommeren 2019. Dengang lå Kolding i 2. division, og derfor kom skiftet til at betyde, at Kristian Kirkegaard for første gang skulle prøve kræfter med niveauet i landets næstbedste række.

Han har siden da spillet 47 kampe for klubben fordelt på fire pokalkampe og 33 1. divisions-kampe.

- Han er en spiller, som også er interessant for andre klubber, og derfor er det vigtigt at have papir på ham.  Det sikrer, at vi kan få en god pris for ham, hvis der kommer en højt rangerende klub, som finder ham interessant, siger Stig Pedersen.

Kristian Kirkegaard er en offensiv blæksprutte. Han kan spille på begge kanter, som 10'er og sågar som spidsangriber, hvis der er brug for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce