Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia forstærker sig offensivt med midtjysk talent

Jonas Dal får et kort mere at spille ud til den kommende sæson. FC Fredericia har lejet Christian Tue Jensen i Arkivfoto: Morten Pape
Christian Tue Jensen forstærker FC Fredericias midtbane til den kommende sæson. Han kan spille både på den centrale midtbane, på begge kanter og i angrebet.
Annonce

Fredericia: Ved middagstid landede den første forstærkning fra FC Midtjylland hos FC Fredericia i skikkelse af den store målmand Elías Rafn Ólafsson

Og nu har klubben offentliggjort endnu en forstærkning fra de suveræne danske mestres akademi. Midtbanespilleren Christian Tue Jensen kommer til klubben på en lejeaftale, der gælder for hele den kommende sæson.

- Han er en offensiv spiller med stor alsidighed. Han kan både spille centralt på midten, helt fremme og på begge kanter. Han besidder et forrygende spark og han passer rigtig godt til den måde, vi spiller på, siger direktør Stig Pedersen om Christian Tue Jensen.

Den 20-årige spiller var i sidste sæson udlejet til Brentford, uden at det dog gav optrædener på klubbens førstehold. Som FC Midtjylland-talent har han fire kampe i UEFA Youth League på cv'et.

Stig Pedersen forventer, at der snart kommer flere spillere til klubben fra mestrene. Det bliver formentlig til to mere, og så skal der yderligere to ind fra andre klubber, før truppen er komplet.

-  Vi regner med at lande på fire fra FC Midtjylland, og derudover jagter vi en til to spillere. Vinduet har længe åbent, så vi er rolige. Det giver os også mulighed for at se truppen an, når vi begynder træningen igen. Det ligger fast, at vi mangler en ekstra højre back, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia begynder at træne igen på mandag den 17. august. Transfervinduet lukker til oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce