Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia gør klar til tilskuere: Ny tribune forventes at blive taget i brug

En del af FC Fredericias fanklub vil formentlig vente med at komme på stadion, til den igen kan stå sådan her. Det må de ikke søndag, hvor der stadig er krav om afstand mellem tilskuerne. Arkivfoto: Michael Svenningsen
FC Fredericia spiller søndag hjemmekamp mod Silkeborg. Kampen er den første på Monjasa Park med tilskuere i år.

Fredericia: FC Fredericia gør klar til atter at modtage tilskuere på Monjasa Park.

Søndag den 2. maj kommer Silkeborg til Fredericia, og på grund af lempelser af coronarestriktionerne, må der komme tilskuere ind til kampen. Hvor mange der er plads til er endnu uvist, men FC Fredericia forventer at tage den nye tribune i brug.

- Vi regner med, at vi kan lukke tilskuere ind i to sektioner: En på den gamle tribune og en på den nye, siger FC Fredericias direktør Stig Pedersen.

Annonce

Den nye tribune, som har erstattet jordvolden på Monjasa Parks nordside, er spritny og har aldrig før været taget i brug.

- Det er første gang der kommer tilskuere derover, og der stadig nogle småting, som mangler at blive gjort færdigt. Men det er kun småting, siger Stig Pedersen.

Derfor bliver der heller ikke nogen stor indvielse af den nye tribune, selvom den sendes ud på sin jomfrufærd.

- Vi kommer til at indvie tribunen helt officielt, når vi engang alle er vaccineret og kan få lov til at indvie den under normale tilstande til en hjemmekamp, siger direktøren.

En anderledes oplevelse

Normalt tilstande er der nemlig ikke nu:

De tilskuere, som ønsker at komme ind til kampen, skal enten kunne fremvise et vaccinepas eller en negativ coronatest, som er højst 72 timer gammel. Og man skal holde et sædes afstand til hinanden. Desuden opfordres der kraftigt til, at man holder sig væk, hvis man kommer fra Silkeborg.

Til gengæld skaffer man sig en billet som normalt: Ved at gå ind på FC Fredericias hjemmeside og købe den. FC Fredericia har fået oprettet et nyt billetsystem, hvor man også kan reservere et sæde på den nye tribune. Billetsalget går i luften onsdag.

- Og man vil stadig kunne købe sig en stadionplatte og en iskold pilsner. Det er der ikke ændret ved, siger Stig Pedersen med et smil.

Annonce

Nogle vil blive væk

Stig Pedersen har ikke nogen forventninger til antallet af tilskuere til søndagens kamp. Han har holdt øje med de andre 1. divisions-kampe med tilskuere, som blev spillet i sidste weekend. Og han har også kigget på superligaens tilskuertal.

- Der har været tilskuere men ikke udsolgt alle steder. Vi ved godt, det koster tilskuere, at det er forholdsvis besværligt at komme til fodbold. Vi skal lige have kørt det hele op i gear igen. Folk skal vænne sig til at gå til arrangementer, siger Stig Pedersen.

Vigtig info til tilskuerne

1: Læs coronaretningslinjerne på FC Fredericias hjemmeside: www.fcfredericia.dk.

2: Medbring corona-pas, ID og billet.

3: Man skal bære mundbind, undtaget når man sidder på sin plads.

4: Hold afstand, undgå kødannelse og kom i god tid.


Det samme gælder for FC Fredericias fanklub. Den kommer formentlig først helt op i gear igen, når normaltilstandene genetableres.

- Flere vil nok vente, til de er blevet vaccineret og kan stå sammen, og det har vi forståelse for, siger Stig Pedersen.

Nogle vil formentlig også blive væk for en sikkerheds skyld. Også selv om det beviseligt er ganske sikkert at gå til fodbold.

- Vi har ikke påvist smitte i dansk fodbold, og derfor håber vi, at mange kigger forbi på søndag og ser de nye forhold herude. Vi skal mød et af de bedste hold i rækken, og vi er selv inde i vores bedste periode i år, siger Stig Pedersen.

Kampen mellem FC Fredericia og Silkeborg fløjtes i gang klokken 14.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Fagforening havde 11 sager på Ulleruphus: Leder stoppede efter henvendelse

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce