Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia har en ond ånd til prøvetræning

Joachim Wagner har altid skabt ballade, når han har spillet mod FC Fredericia. Nu træner han med klubben. Arkivfoto: Mette Mørk
Offensivspilleren Joachim Wagner har stort set altid spillet godt, når FC Fredericia har mødt Nykøbing i 1. division. Nu er Wagner til prøvetræning i Fredericia.

Fredericia: Der mangler en angriber i FC Fredericia, og klubben kigger i denne uge tre spillere an til den forreste position.

Den mest markante af dem er 27-årige Joachim Wagner, der står uden kontrakt efter et ophold i Nykøbing. Når FC Fredericia har mødt dem, har Wagner stort set altid været farlig, så hans evner er kendt af klubben.

- Jeg ville gerne prøve noget nyt, og det er ikke for at sige noget ondt om Nykøbing. Men jeg er blevet 27 år nu, og det var på tide at prøve noget andet, siger han.

Joachim Wagner træner i første omgang med i en uge. Han spillede ikke for Nykøbing i sæsonens første fem kampe på grund af en skade, men han er helt skadesfri nu.

Han kan både spille på positionen som spidsangriber, på kanterne og som 10'er. Destinationen er i første omgang Fredericia, fordi han godt kan lide folkene i klubben. Han har både talt med direktør Stig Pedersen, cheftræner Jonas Dal og tidligere assistent Morten Dahm Kjærgaard.

- De er nogle flinke folk, og klubben spiller noget rigtig god fodbold. Så jeg håber, at det bliver til mere end en prøvetræning, siger Joachim Wagner.

Annonce
Jeg er blevet 27 år nu, og det var på tide at prøve noget andet.

Joachim Wagner, tidligere Nykøbing-spiller

To angribere

Joachim Wagner er en lille teknisk angriber, men cheftræner Jonas Dal har tidligere sagt, at man leder efter en stor angriber mere, som skal give mere bredde i front. Klubben råder lige nu kun over amerikanske Steven Enna til den position - klubbens topscorer.

Derfor var der også to store angribere til prøvetræning. Canadiske Aramis Kouzine og færøske Patrik Johannesen.

21-årige Aramis Kouzine har seneste spillet i den næstbedste række i Ukraine , hvor det blev til fire mål i 25 kampe. Det sidste halve år har været i truppen hos Dnipro, som spiller i den bedste ukrainske række, men han har ikke spillet. Han er 189 centimeter høj.

24-årige Patrik Johannesen kommer fra et ophold i færøske Klaksvik, for hvem han har spillet seks kampe i kvalifikationen til Europa League. I dem scorede han to mål, før klubben røg ud til Schweiziske FC Luzern i anden kvalifikationsrunde.

Fælles for dem begge er, at de er store og stærke angribere.

Kigger flere spillere an

Januar plejer at være en periode, hvor man kigger en række spillere an med henblik på at bygge den stærkeste trup til foråret. Og for FC Fredericia bliver det ikke anderledes.

- Vi kommer til at kigge nogle spillere i sømmene, indtil vi når træningslejren. Nogle gange rammer man helt skævt, og så er spilleren her kun én dag. Andre gange finder man noget godt. Sådan er det, siger Jonas Dal.

FC Fredericia tager på træningslejr i Tyrkiet den 2. februar og er af sted i 10 dage.

FC Fredericias opstart

Fredag 17. januar klokken 13: FC Fredericia-Randers (KFUM Parken)

Fredag 24. januar klokken 11: Esbjerg-FC Fredericia (I Esbjerg)

Torsdag 30. januar klokken 14: FC Midtjylland-FC Fredericia (I Ikast)

Søndag 2. februar - onsdag 12. februar: Træningslejr i Tyrkiet

Lørdag 22. februar klokken 13: Skive-FC Fredericia (I Skive)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Butikker kan ikke forsikre sig mod tyveri: Tabet skal dækkes af de lovlydige kunder eller ejeren selv

Annonce